Güvenli ticaret nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Güvenli ticaret nasıl yapılır?
  2. Sahibinden güvenli ödeme nasıl oluyor?
  3. Sahibinden komisyon alıyor mu?
  4. Sahibinden alışveriş güvenli mi?
  5. Sahibinden com da ödeme nasıl yapılır?
  6. Sahibinden param güvende ile nasıl satın alınır?
  7. Sahibinden ne kadar komisyon alıyor?
  8. Sahibinden GeT ne işe yarar?
  9. Sahıbınden param Guvende nedir?
  10. Param güvende ile satın al nedir?

Güvenli ticaret nasıl yapılır?

Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Sahibinden güvenli ödeme nasıl oluyor?

Paranız güvenli hesapta* tutulur. Ürünü teslim alıp onaylayınca para satıcıya aktarılır. Satın aldığınız ürünler anlaşmalı kargo ile tarafınıza ücretsiz olarak kargolanır. Kredi kartı ile taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Sahibinden komisyon alıyor mu?

Sahibinden, Param güvende isminde bir özellik getirdi. Daha önceki GET sistemine benziyor fakat büyük bir fark var. Hizmet bedeli altında yüzde 10 komisyon alıyor ve bu komisyonu alışveriş iade yapılsa dahi geri vermiyor.

Sahibinden alışveriş güvenli mi?

sahibinden.com'da tam anlamı ile güvenliğinizi sağlayan tek sistem S - Param Güvende'dir. Herhangi bir ön ödeme veya kapora ödemesi yapmanız sonucunda mal/ürün teslim alamamanız halinde sahibinden.com'un hiçbir hukuki sorumluluğu bulunmamaktadır.

Sahibinden com da ödeme nasıl yapılır?

Anlaşmalı kredi kartı veya banka kartlarıyla Peşin, 3 taksit ve 6 taksit ödeme seçenekleri tercih edilebilir. Anlaşmalı olmayan kredi kartı veya banka kartları için sadece peşin ödeme alınır. Alınan doping, ait olduğu ilan numarası için geçerlidir, başka bir ilana bu hak devredilemez.

Sahibinden param güvende ile nasıl satın alınır?

Satın Alma sahibinden.com üyeliğiniz ile giriş yapın. Satın almak istediğiniz ürün için “Param Güvende ile Satın Al” butonuna tıklayın. Satın almak istediğiniz ürüne ait bilgiler ödeme sayfasının sağında görüntülenmektedir. Bu alandan alınacak ürün kontrol edilebilir.

Sahibinden ne kadar komisyon alıyor?

GeT Hizmet Bedeli Nedir?
KategoriBireysel
İkinci El ve Sıfır AlışverişYiyecek & İçecek12%
İkinci El ve Sıfır AlışverişDiğer Her Şey12%
Hayvanlar AlemiTüm Kategoriler12%
İş Makineleri & SanayiTüm Kategoriler12%
23 satır daha

Sahibinden GeT ne işe yarar?

sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır. Satın aldığınız ürünün kargo bilgisini takip edebilir, teslim aldığınız ürünü inceleyip istediğiniz özelliklerde değilse iade ederek paranızı geri alabilirsiniz.

Sahıbınden param Guvende nedir?

S-Param Güvende hizmeti, hem satış hem de satın alma sürecinde kullanıcılara kolay ve güvenilir bir deneyim sunuyor. ... Satın alma sonrasında para hemen satıcıya aktarılmıyor, sahibinden.com'un çözüm ortağı olan ödeme kuruluşunun hesabında tutuluyor. Alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca ürün tutarı satıcıya aktarılıyor.

Param güvende ile satın al nedir?

ParamGüvende; Noterler Birliği ve Param güvencesiyle oluşan, 2. el taşıt alım satım işlemlerinizde oluşabilecek tüm riskleri ortadan kaldıran yenilikçi bir ödeme platformudur.