PTT kargo yurtdışına kargo gönderiyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT kargo yurtdışına kargo gönderiyor mu?
  2. PTT kargo ile Yurtdışına Gönderi kaç gün sürer?
  3. Türkiye'den yurtdışına kargo gidiyor mu?
  4. Yurt dışı kargo ne zaman gelir?
  5. Türkiyeden Avrupaya kargo kaç günde gider?

PTT kargo yurtdışına kargo gönderiyor mu?

PTT'nin, tüm dünya ülkelerine göndericisinin isteğine göre uçak (havayolu) veya yüzey (kara yolu, deniz yolu gibi) yolu kullanılarak sevki sağlanan uygun ücretli, seçenekli, güvenli ve kaliteli gönderi hizmetidir. ... Koliler için 124 ülke ile bilgi transferi yapılmaktadır.

PTT kargo ile Yurtdışına Gönderi kaç gün sürer?

Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç(3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte ...

Türkiye'den yurtdışına kargo gidiyor mu?

Uluslararası gönderilerinizi alıcılarına ulaştırmak için; Gönderinizi Türkiye genelindeki 1000'den fazla Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden size en yakın olanına götürebilir, www.yurticikargo.com web sitesi üzerindeki "Tıkla-Gönder" hizmetini kullanabilir veya.

Yurt dışı kargo ne zaman gelir?

Yurtdışı Kargo Hizmeti ve Teslimat Süresi Ancak kargonuzun ne zaman gideceği ve kaç günde gideceği gibi sorular aklınıza gelebilmektedir. Firma olarak Avrupa kargo hizmetinde süremiz 1 iş günüdür, Diğer dünya ülkelerine ise 2 veya 3 gün sürelerde kargonuzu gönderebilmekteyiz.

Türkiyeden Avrupaya kargo kaç günde gider?

Ancak genel olarak teslim aldığımız yurtdışı kargo paketlerinizi; Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine 1 ila 2 iş günü içerisinde, Amerika'ya 2 ya da 3 gün içerisinde, diğer ülkelere ise ortalama 1 ila 5 gün içerisinde teslim etmekteyiz.