Akbank mobilden kart şifresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Akbank mobilden kart şifresi nasıl alınır?
  2. Mobil SIFRE nedir?
  3. Akbank kredi kartı şifresi nasıl alınır?
  4. Axess kredi kartı şifresi nasıl alınır?
  5. Axess kredi kartı nasıl açılır?
  6. Akbank kart nasıl alınır?

Akbank mobilden kart şifresi nasıl alınır?

Akbank Mobil ve Axess Mobil'de, “Kart Ayarları/Kart tercihleri/ Kart şifre belirleme”, Akbank İnternet'te “Kartlarım/Şifre Güvenlik” adımından işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı şifrenizi oluşturmak için “KKSIFRE” yazıp bir boşluk bırakıp kartın son 4 hanesini 4425'e SMS olarak gönderebilirsiniz.

Mobil SIFRE nedir?

Cep Şifre, Akbank Direkt İnternet işlemlerinde sizden SMS yoluyla onay alma işlemidir. ... Bununla birlikte, Akbank Direkt İnternet'ten yaptığınız tüm para transferi (Havale, EFT gibi), Kredi Kartı İşlemleri ve Bağışlar gibi bir çok işlemi de Cep Şifre ile gerçekleştirirsiniz.

Akbank kredi kartı şifresi nasıl alınır?

Akbank Kart şifrenizi oluşturmak için; BKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifre almak istediğiniz Akbank Kart'ınızın son 4 hanesini 4425'e gönderin. (Örnek: BKSIFRE 1234) Sonrasında cep telefonunuza gelecek şifre ile 7 gün içinde dilediğiniz Akbank ATM'sinden yeni şifrenizi belirlemeniz gerekmektedir.

Axess kredi kartı şifresi nasıl alınır?

SMS ile kart şifresi almak için; KKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifre almak istediğiniz kredi kartınızın son 4 hanesini 4425'e gönderin (Örnek: KKSIFRE 1234). Sonrasında cep telefonunuza gelecek geçici şifre ile 7 gün içinde dilediğiniz Akbank ATM'sinden yeni şifrenizi belirlemeniz gerekmektedir.

Axess kredi kartı nasıl açılır?

Şimdi Axess'e tüm kanallardan başvurabilir, başvurunuz onaylandığında cep telefonunuza gelen SMS metnindeki referans kodu ile kartınızı aynı gün içinde dilediğiniz Akbank şubesinden teslim alabilirsiniz. Kartınızı gün içerisinde teslim almamanız durumunda kartınız adresinize gönderilecektir.

Akbank kart nasıl alınır?

Kredi kartı başvurusu yapmak için formu doldurun, kredi kartınız hemen adresinize gelsin. Ad-Soyad, Cep telefonunuzu ve TC Kimlik numaranızı girerek, hangi karta başvuru yapmak istediğinizi seçip, gönder butonuna tıklamanız yeterli.