24 kW kombi kaç metrekare?

İçindekiler:

  1. 24 kW kombi kaç metrekare?
  2. En iyi Kombi Vaillant mı Viessmann mı?
  3. Viessmann kombi hangi ülkede üretiliyor?
  4. Kombi seçimi nasıl olmalı?
  5. Kombi kapasitesi nasıl seçilmeli?

24 kW kombi kaç metrekare?

24 kw kombi kaç metre petek ısıtır? 150 metrekare eve kaçlık kombi kullanmalıyım?: 24 binlik kombi, 150-160 metrekareye kadar bir ev için uygundur. 24 binlik kombi 10-11 metre petek ısıtır.

En iyi Kombi Vaillant mı Viessmann mı?

Vaillant kombiler fiyat yönünden daha pahalıdır. Viessman bu konuda daha uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Maddi yönden tercih edilmesi gereken ürün Viessman olarak karşınıza çıkacaktır. Kullanım açısından yorumlar incelendiğine Vaillant daha çok tavsiye edilmektedir.

Viessmann kombi hangi ülkede üretiliyor?

Kombi ve klima başta olmak üzere ısıtma-soğutma sistemleri üreticisi Viessmann, 50 milyon TL yatırımla Manisa'da kurduğu fabrikasında, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyaya kombi üretmeye hazırlanıyor.

Kombi seçimi nasıl olmalı?

Kombi kapasite seçimi, yaşam alanınızın ısıtma ve sıcak kullanım suyu ihtiyacı belirlenerek yapılır. Eviniz için en uygun kombi kapasitesi konutunuzun baktığı cephe, yalıtım düzeyi, metrekaresi, kullanımdaki banyo adedi gibi kriterler değerlendirilerek ısı kaybı ve sıcak kullanım suyu beklentinize göre belirlenmelidir.

Kombi kapasitesi nasıl seçilmeli?

Kombi kapasiteleri 20-24-28 kW civarındadır. Bunun nedeni kullanım suyunu ısıtmak için mahali ısıtmaktan daha fazla enerji gerekmesidir. Bu noktada evin ısı kaybı çok düşük ise örn; 5 kW ama alacağımız 24 kW kombi ise mümkün olduğunca modülasyon aralığı geniş kombiler seçilmelidir.