PayTR ne zaman ödeme yapar?

İçindekiler:

  1. PayTR ne zaman ödeme yapar?
  2. PayTR ne işe yarar?
  3. PayTR bildirim URL nedir?
  4. Paytr havale nedir?
  5. Paytr ödeme bildirimi nasıl yapılır?
  6. Paytr Sanal POS entegrasyonu nasıl yapılır?
  7. Paytr ödeme iptali nasıl yapılır?
  8. PayTR para iadesi nasıl yapılır?
  9. Yapilan iade kaç günde hesaba geçer?

PayTR ne zaman ödeme yapar?

PAYTR SANAL POS İLE HEMEN SATIŞA BAŞLAYIN PayTR sayesinde bankalar ile teker teker görüşüp Sanal POS hizmeti almak için zaman, efor ve kaynak harcamanız gerekmez! '0' maliyetli PayTR Sanal POS ile başvurunuz ardından 2 saat içerisinde web siteniz üzerinden ödeme almaya başlayabilirsiniz.

PayTR ne işe yarar?

PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödemeler almalarına imkan tanıyan bir servistir. Aidat ücreti bulunmayan PayTR, web sitelerine kolayca entegre edilerek çok kısa sürede kullanıma açılabilmektedir.

PayTR bildirim URL nedir?

Paytr ye ,"PlatinMarket" eticaret sistemi kullandığınızı bildirmeniz gerekecektir. Daha sonra Paytr Yönetim Panelinde Ayarlar alanından "Bildirim URL" tanımlamanız gerekmektedir. Bildirim Url Adresi https://www.sitenizinadi.com/paytr/confirm şeklinde olmalıdır. tanımlanmanız gerekmektedir.

Paytr havale nedir?

HAVALE / EFT / PTT / ATM Kredi kartı kullanım zorunluluğunu ortadan kaldıran Havale Sistemi, bir çok banka ve PTT entegrasyonu ile hizmetinizde. Düşük komisyon avantajının yanı sıra, 7/24 çalışan operasyon birimimiz yapılan ödeme isteklerini kontrol eder ve onaylanma sürecini en hızlı şekilde tamamlanmasını sağlar.

Paytr ödeme bildirimi nasıl yapılır?

PAYTR İLE HAVALE/EFT BİLDİRİMİ NASIL YAPILIR? Öncelikle Müşteri panelinize girip “Faturalandırma” alanına tıklıyoruz.Ardından alt menüsü üzerindeki faturalarım kısmına tıklıyoruz. Açılan fatura listeniz içinde ödenmedi olan faturayı seçiyoruz.

Paytr Sanal POS entegrasyonu nasıl yapılır?

Paytr SanalPos Entegrasyonu Nasıl Yapılır ?
  1. Paytr.com gidin.
  2. Sağ üst köşede mağaza girişine tıklayın.
  3. Kullanıcı bilgilerinizi doldurup giriş yapın.
  4. Sol menu > Ayarlar > Bildirim url ayarı > Entegrasyon sağlayıcı seçeneklerinden > kobinet seçin.
  5. Kaydet butonuna tıklayın.
Daha fazla öğe...

Paytr ödeme iptali nasıl yapılır?

PayTR Mağaza Paneli'nden iptal/iade dahil tüm üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İade veya iptal etmek istediğiniz işlemi; işlem listesinden seçip, ödemeyi iptal etmek "İptal Et" butonuna tıklamanız yeterlidir. Ödemenin iptalini gerçekleştirdiğiniz zaman, tüm tutar kullanıcının kartına tekrar aktarılacaktır.

PayTR para iadesi nasıl yapılır?

İlk aşamada alıcı PayTR Sanal Pos ile kendisine açılan işyeri paneline girerek buradan iade talebini yapar. Sistem otomatik olarak banka ile konuşur ve şartlar uygunsa iade işlemi banka nezdinde gerçekleşir.

Yapilan iade kaç günde hesaba geçer?

İadenin tamamlanmasının ardından kredi kartına para iadesi 1- 8 gün içinde tamamlanır. Ancak iadenin kargolanması, onaylanması ve geri ödeme süresi, toplamda ortalama olarak 15 gün içinde tamamlanabilir.