Aras Kargo şikayet nereye şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo şikayet nereye şikayet edilir?
  2. Kargo gelmedi nereye şikayet edebilirim?
  3. Yurtiçi Kargo teslim edilemeyen kargo ne olur?
  4. Sürat Kargoya gelen kargo kaç gün bekler?
  5. Internetten aldığım ürün farklı geldi nereye şikayet?
  6. Tazmin talebi ne demek?

Aras Kargo şikayet nereye şikayet edilir?

Aras Çağrı Merkezi, hizmetlerimiz ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınıza yanıt vermek ve çözüm bulmak için çalışıyor. 444 25 52 numaralı telefondan haftanın 5 günü (Pazartesi-Cuma) 08:30-18:00 ve Cumartesi günleri 08:30-13:00 saatleri arasında doğrudan Çağrı Merkezi çalışanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Kargo gelmedi nereye şikayet edebilirim?

Kargom gelmedi diyorsanız; mevzuat gereği, gerekli maddeler kapsamında vatandaşlar, ilgili kargo firması ile iletişime geçtikten sonra hala sorun yaşıyorsa yaşadığı sorunu belirterek; elinizdeki bilgi ve evraklarla ilgili bakanlık olan Ulaştırma Bakanlığına ya da bölge müdürlüklerine şikâyet edebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo teslim edilemeyen kargo ne olur?

Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir. Alıcısı tarafından teslim alınmayan veya alıcısına ulaşılamayan kargolar için göndericiden kargonun bekletilmesi veya kendisine iadesi ile ilgili yazılı olarak talimat istenir.

Sürat Kargoya gelen kargo kaç gün bekler?

Herhangi Bir Sebepten Dolayı Teslim Alamadığımız Kargomuz, Ne Kadar Süreyle Şubelerinizde Bekletilir? Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargo geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilir. Gönderici ve alıcı talebi olmazsa göndericiye iade edilir.

Internetten aldığım ürün farklı geldi nereye şikayet?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın verdiği bilgiye göre; bakanlık bünyesinde 5 yıldır hizmet veren 'ALO 175 Tüketici Danışma Hattı' 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veriyor. Tüketiciler bu hattı arayarak aldığı ürün veya hizmetten, şikayetlerini iletip gerekli yönlendirme hizmeti alıyor.

Tazmin talebi ne demek?

Risklere karşı maddi kayıpları minimuma indirmek için satın alınan sigorta poliçeleri, riziko gerçekleştiğinde sigortalıya tazmin talebinde bulunma hakkı verir. Tazminat talebi olarak bilinen tazmin hakkı, sigorta poliçelerinin doğası gereği riziko gerçekleştiğinde ortaya çıkar.