N11 hesap nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. N11 hesap nasıl açılır?
  2. N11 üyelik aktivasyonu nasıl yapılır?
  3. N11 de nasıl satış yapılır?
  4. n11 üyelik nasıl iptal edilir?
  5. n11 canlı destek nasıl yapılır?

N11 hesap nasıl açılır?

n11.com'da mağaza açmak ücretsizdir. n11.com ana sayfasının üst bölümünde yer alan Mağaza Girişi başlığına tıkladığınızda Mağaza Yönetim Paneli sayfasına yönlendirileceksiniz. "Ücretsiz üye olabilirsiniz" butonuna basıp üyelik formunu doldurarak kolay ve güvenli bir şekilde platformumuza kaydolabilirsiniz.

N11 üyelik aktivasyonu nasıl yapılır?

Aktif olarak kullandığınız ve hemen kontrol edebileceğiniz bir e-posta adresi girin. Formu doldurduktan sonra Üye Ol butonuna basın. E-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak hesabınızı doğrulayın ve üyelik işleminizi tamamlayın. Tebrikler, n11.com üyelik işleminiz tamamlandı.

N11 de nasıl satış yapılır?

N11'de satış yapmak için mağaza açma talebinde bulunmanız gereklidir. Bu talebi N11 mağaza giriş sayfasından hemen üye ol diyerek yapabilirsiniz. Başvuru formunda istenen bilgileri doldurup gönderdikten sonra N11 size bir ön onay maili gönderiyor. Bu ön onay maili sayesinde sisteme giriş yapabilirsiniz.

n11 üyelik nasıl iptal edilir?

Üyeliğimi nasıl iptal edeceğim? n11.com üyeliğinizi, Hesabım menüsündeki Üyelik İptali sayfasından silebilirsiniz. Hesabınızı bir süreliğine kullanmayacaksanız üyeliğinizi iptal etmenize gerek yok. Daha sonra alışverişe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

n11 canlı destek nasıl yapılır?

Merhaba. Ben n11 Destek Robotu. Sorularınızı cevaplamak için buradayım. İhtiyaç duymanız halinde Hesabım sayfasında açtığınız chat ekranına Canlı Destek yazarak müşteri temsilcimizle görüşmeye başlayabilirsiniz.