Sanal POS nedir Yapı Kredi?

İçindekiler:

  1. Sanal POS nedir Yapı Kredi?
  2. Yapı Kredi POS Destek müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?
  3. Sanal pos ücreti ne kadar?
  4. Mail order nasil kurulur?
  5. Sanal POS işlemleri nedir?

Sanal POS nedir Yapı Kredi?

Yapı Kredi sanal pos “POSNET” adıyla hizmet vermektedir. Posnet; sanal mağazaların internet üzerinden güvenli bir şekilde ödeme almasını sağlayan bir tahsilat sistemidir. Yapı Kredi pos hizmetlerinde; güvenli, korumalı ve hızlı bir ödeme sistemine dayalı hizmetlerde hem alıcı hem de satıcının güvenliği gözetilir.

Yapı Kredi POS Destek müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?

Müşteri iletişim Merkezi, Sesli Yanıt Sistemi 4 / 08'ü Türkiye'nin her yerinden ve tüm operatörlerden alan kodu çevirmeden arayabilirsiniz.

Sanal pos ücreti ne kadar?

Bir banka için kurduğunuz modülün diğer bankalar için çalışmaması da söz konusu. Sanal POS ücretleri incelendiğinde tek çekimde %2.80'den başlayıp taksit seçeneklerine göre %11'e kadar artan komisyon oranları görülmektedir. Yıllık abonelik bedeli ise 600 TL ile 2000 USD arasında geniş bir aralığa sahip.

Mail order nasil kurulur?

Klasik kredi kartı kullanımından farklı olarak mail order, kredi kartının fiziksel olarak mevcut olmadan yalnızca üzerindeki kart numarası ve güvenlik kodu gibi rakamların tuşlanması yoluyla gerçekleştirilir. Kredi kartı bilgileri pos cihazına tuşlanarak mail order işlemi başlatılabilir.

Sanal POS işlemleri nedir?

Sanal POS sistemi; online alışveriş yoluyla ürün ya da hizmet sunan E-Ticaret sitelerinde kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapabilmek için kullanılır. Klasik kredi kartlarının okutulduğu POS (Point of Sale) cihazlarının sanal versiyonu olarak ifade edilebilir ve VPOS (Virtual Point Of Sale) olarak da bilinir.