Hepsiburada üyelik ucretli mi?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada üyelik ucretli mi?
  2. Hepsiburada cüzdanım nasıl yapılır?
  3. Hepsiburada kaç komisyon alıyor?
  4. Hepsiburada 50 TL indirim kodu nasıl kullanılır?
  5. Hepsiburada 150 TL ye 50 TL indirim nasıl kullanılır?

Hepsiburada üyelik ucretli mi?

Hepsiburada'da mağaza açmak ücretsizdir. Hem mağaza açılımında hem de açıldıktan sonra firmalar herhangi bir ücret ödemeden Hepsiburada üzerinde satışlarını yapabilirler. Açma bedellerinin yanı sıra aylık ücretler de bulunmamaktadır.

Hepsiburada cüzdanım nasıl yapılır?

Güvenli ve hızlı ödeme yaparsın. Ödeme bilgilerini girerken Banka Kartı/Kredi Kartı/Hepsipay Cüzdanım'ı seç; ister tanımlı kartlarından biriyle, istersen de yeni kart bilgilerini girerek Hepsipay Cüzdanım seçeneğini kullan. Cüzdanı ilk kez kullanacaksan Cüzdanım Sözleşmesi'ni onaylayarak siparişini anında tamamla.

Hepsiburada kaç komisyon alıyor?

Hepsiburada Komisyon Oranları
KategoriKomisyon Oranı
Oyuncak%12,5
Cep Telefonu Aksesuarları%10 ile %20 arasında farklılık göstermektedir
Film, Kitap, Müzik, Kırtasiye%5 - %12
Oyun Konsolu%5 - %8 arasında değişiklik göstermektedir
33 satır daha

Hepsiburada 50 TL indirim kodu nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanmak için sipariş vermek istediğiniz ürünleri sepete eklemeniz gerekmektedir. Hepsiburada.com ile iletişim adresinize gönderilen çeki sitenizin sahip olduğu kodu Kontrol Et kodu promosyonu bölümüne tıklayarak etkinleştirmelisiniz. Sepetim sırasında ve açık alanda kodlayın.

Hepsiburada 150 TL ye 50 TL indirim nasıl kullanılır?

İlk Hepsiburada alışverişine özel 150 TL'lik siparişinde, uygulamada geçerli 50 TL indirim cebinde. Kampanya koşulları: Kampanyadan sadece yeni üyeler uygulamadan yapacağı ilk alışverişlerinde yararlanabilir. Aynı telefon numarası ve cihazdan ilk kez yapılacak alışverişlerde geçerlidir.