Amazonda kimler satış yapabilir?

İçindekiler:

  1. Amazonda kimler satış yapabilir?
  2. Amazon kaç TL?
  3. Amazon FBA Hesabı Nasıl Açılır?
  4. Amazonda hesap açmak ücretli mi?
  5. Amazon hangi kargo ile çalışıyor?

Amazonda kimler satış yapabilir?

Amazon'da kimler satış yapabilir? Geçerli bir mersis numarası, Türkiye vergi numarası, e-posta hesabı, banka hesabı ve kredi kartı kullanan herhangi bir şirket Amazon'da satış yapabilir. ... kimlik numaralarının yanı sıra vergi levhalarında yazan şirket vergi numaralarını da bildirmeleri gerekmektedir.

Amazon kaç TL?

Aylık üyelik bedeli Amazon Türkiye satıcı hesabı aylık sabit üyelik bedeli 99 TL + KDV'dir. Hemen şimdi hesap açtığınız takdirde aylık 99 TL + KDV tutarındaki üyelik ücretinden muaf olursunuz. Bu fırsat, sınırlı bir süre için geçerlidir.

Amazon FBA Hesabı Nasıl Açılır?

Amazon Seller hesap açma için gerekli prosedürlere kısaca göz atalım: https://sell.amazon.com adresine gidin. “Register” butonuna basınca Amazon Seller Center'da hesap açma ekranı çıkacaktır. Ad, soyadı, e-mail adresi ve en az 6 karakterli şifre girin.

Amazonda hesap açmak ücretli mi?

Amazon.com.tr Profesyonel Satış Planı aylık üyelik bedeli 99 TL +KDV'dir. Ancak erken kayıt olan satıcılar, sınırlı bir süre için geçerli olan bu fırsattan faydalanmış olur ve aylık üyelik bedelini ödemezler. Bu fırsat, Amazon.com.tr'ye kayıt olan mevcut ve yeni satıcı hesapları için geçerlidir.

Amazon hangi kargo ile çalışıyor?

Standart Teslimat kullanılan siparişler MNG Kargo, Kolay Gelsin veya Aras Kargo ile gönderilir. Not: Özel bir kampanya kapsamında 25 TL ve üzeri tüm siparişlerinizde bedava kargodan yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Amazon Bedava Kargo sayfasına bakın. Standart teslimat için kargo ücreti genelde 4.90 TL'dir.