Çamura saplanmak ne demek?

İçindekiler:

  1. Çamura saplanmak ne demek?
  2. Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek ne demek?
  3. Çamurda yürümek nedir?
  4. Rüyada çamura girmek ne anlama geliyor?
  5. Paçasına çamur sıçramak deyimi ne demek?

Çamura saplanmak ne demek?

2. Hareket edemeyecek, kendini kurtaramayacak şekilde batıp kalmak: “Kara saplanmak.” “Çamura saplanmak.” Bir tarlaya saplandığımızı söylediler. Ünaydın).

Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek ne demek?

Rüyada çamura battığını gören kişinin hastalığa veya büyük bir maddi sıkıntıya düşeceği yorumları yapılır. ... Çamura batmak her yönden kötü sonuçlanan bir rüya olarak yorumlanır.

Çamurda yürümek nedir?

Bir kişinin rüyada sulu bir çamurda yürümesi, o kimsenin düşeceği üzüntü ve kedere, erişeceği fitne ve meşakkate işarettir. Hasta olmayan bir kişi rüyada çamurda yürüdüğünü veya çamura girdiğini görse, o kimse bir belaya veya zindan ve hapse ya da çeşitli mihnetlere girmeye işarettir.

Rüyada çamura girmek ne anlama geliyor?

Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır. Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir.

Paçasına çamur sıçramak deyimi ne demek?

Çamur atmak (sıçratmak) (birine)Deyimi Ne Demektir? Birini kötü bir işe bulaşmış göste rip lekelemeye çalışmak, İftira etmek.