Alinan Tv kaç gün içinde iade edilir?

İçindekiler:

  1. Alinan Tv kaç gün içinde iade edilir?
  2. Trendyol iade süresi kaç gün?
  3. Vatan'da geri iade var mı?
  4. Açılan ürün iade edilir mi?
  5. Elektronik ürünü kaç gün içinde iade edebilirim?
  6. Para iadesi ne zaman gelir?

Alinan Tv kaç gün içinde iade edilir?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

Trendyol iade süresi kaç gün?

İade süresi teslimat tarihinden itibaren 15 gündür. Nasıl İade Ederim? trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.

Vatan'da geri iade var mı?

İade koşullarında belirtilen şartlara uygun taleplerinizde; ilgili ürün Vatan Bilgisayar'a ulaştığı andan itibaren on (10) gün içerisinde ürün bedeli alışveriş yaptığınız hesaba iade edilecektir. ... Bu süreç genel bir uygulama olup, Vatan Bilgisayar'ın herhangi bir müdahalede bulunma hakkı bulunmamaktadır.

Açılan ürün iade edilir mi?

Paketi ya da ambalajı açılmış ürün internetten alınmış olabileceği gibi doğrudan mağazadan da alınmış olabilir. Kural olarak nereden alınmış olursa olsun cayma hakkı ileri sürülerek ürünün iadesi sağlanabilir. Fakat bazı istisnai durumlarda cayma hakkının kullanılması mümkün değildir.

Elektronik ürünü kaç gün içinde iade edebilirim?

Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir ve 10 (on) günlük süre içinde mal/hizmeti alıcı iade etmekle mükelleftir.

Para iadesi ne zaman gelir?

İadenin tamamlanmasının ardından kredi kartına para iadesi 1- 8 gün içinde tamamlanır. Ancak iadenin kargolanması, onaylanması ve geri ödeme süresi, toplamda ortalama olarak 15 gün içinde tamamlanabilir.