Acnemix fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Acnemix fiyatı ne kadar?
  2. Acnemix eczaneden alınır mi?
  3. Acnemix hangi firmanın?
  4. Acnemix ne kadar sürede işe yarar?
  5. Clindoxyl jel fiyatı ne kadar?
  6. Acnemix jel nerede saklama koşulları?
  7. Acnemix jel nasıl saklanır?
  8. Clindoxyl Jel ne kadar zamanda etki eder?
  9. Clindoxyl jel nedir nasıl kullanılır?
  10. Acnemix nasıl muhafaza edilir?
  11. Aknetrent ile başka ilaç kullanabilir mi?
  12. Clindoxyl Jel ne kadar sürülür?

Acnemix fiyatı ne kadar?

46.6 gramlık bu jelin güncel fiyatı 48.07 TL'dir.

Acnemix eczaneden alınır mi?

Sadece eczanelerde satılan ve uzman doktorların önerisiyle alınması gereken Acnemix Jel, sivilceleri kısa sürede geçiriyor. Özellikle iltihaplı sivilcelere iyi gelen bu krem, sivilce izlerini de ortadan kaldırıyor.

Acnemix hangi firmanın?

Bilim İlaç San. ve Tic.

Acnemix ne kadar sürede işe yarar?

Doktor tarafından önerilmedikçe, ACNEMİX ile birlikte, başka herhangi bir cilt üzerine uygulanan, sivilce (akne) ilacını birlikte kullanmayınız. ACNEMİX, kılları ağartabilir veya çamaşırları boyayabilir. Kullanıma hazır hale getirilen jelin kullanım süresi 3 aydır.

Clindoxyl jel fiyatı ne kadar?

Clindoxyl Jel 25 g
İlaç Adı:Clindoxyl Jel 25 g
Fiyatı:50.34 TL
Reçete Tipi:Normal Reçete
e-Reçete:Aktif
Temin:İlacınızı sadece eczaneden alınız!
5 satır daha

Acnemix jel nerede saklama koşulları?

kutusunun içindeki plastik çubukla karıştırınız. Böylece elde ettiğiniz ACNEMİX Jel etiketinin üzerine 3 aylık (hazırlandığı günden sonraki 3 ay) bir son kullanım tarihi yazınız. Bu şekilde hazırlanmış karışım, dondurmaksızın ve kapağı sıkıca kapatılmış bir şekilde buzdolabında saklanmalıdır.

Acnemix jel nasıl saklanır?

kutusunun içindeki plastik çubukla karıştırınız. Böylece elde ettiğiniz ACNEMİX Jel etiketinin üzerine 3 aylık (hazırlandığı günden sonraki 3 ay) bir son kullanım tarihi yazınız. Bu şekilde hazırlanmış karışım, dondurmaksızın ve kapağı sıkıca kapatılmış bir şekilde buzdolabında saklanmalıdır.

Clindoxyl Jel ne kadar zamanda etki eder?

Pozoloji / uygulama sıklığı ve süresi: Erişkinlerde ve Ergenlik Döneminde Kullanımı Hekim tarafından başka şekilde önerilmediği takdirde, CLINDOXYL® günde 1 kez akşamları uygulanmalıdır. ® ile tedavi 12 haftadan fazla sürmemelidir.

Clindoxyl jel nedir nasıl kullanılır?

Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça, bu talimatları takip ediniz: günde bir kez akşamları cilt ılık su ile yıkanıp kurulandıktan sonra, akneli bölgelere yaygın olarak ince bir tabaka halinde uygulayınız. Jeli uyguladıktan sonra ellerinizi yıkayınız.

Acnemix nasıl muhafaza edilir?

Karıştırılmadan önce raf ömrü 24 aydır. Karıştırıldıktan sonra raf ömrü 3 aydır. ACNEMİX'i çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

Aknetrent ile başka ilaç kullanabilir mi?

Lokal tahrişi arttırabileceği için Aknetrent ile birlikte keratolitik merhemler ya da eksfolyatif akne (pul pul dökülen) tedavisinde kullanılan ilaçlar kullanmayın.

Clindoxyl Jel ne kadar sürülür?

bu jeli kesin sonuç almak için 2 ay kullanmak gerekir. kullanılmaya başlandıktan sonra 15 gün içerisinde etkisini göstermeye başlar. günde 1 defa ılık suyla yıkanmış yüze uygulanır. yüzde ufak çapta yanma yapar. saçlarla ve renkli giysilerle teması halinde bunları beyazlatabilir.