Saf kil eşitleyici maske ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Saf kil eşitleyici maske ne işe yarar?
  2. Saf kil nedir?
  3. Eşitleyici maske ne işe yarar?
  4. Saf kil maskesi ne zaman kullanılır?
  5. Saf kil ne işe yarar?
  6. Kil maskesi nasıl yapılır ne işe yarar?
  7. Hangi kil hangi cilde?
  8. Loreal Paris eşitleyici maske nasıl kullanılır?

Saf kil eşitleyici maske ne işe yarar?

L'Oréal Paris Laboratuvarları üç saf kili cilt tonunu eşitleyici özelliğe sahip Yuzu limonu özüyle birleştirdi ve cildi kurutmadan cilt tonunu eşitleyen kremsi maskeyi geliştirdi. Tanecikli kremsi doku yoğun bir şekilde temizler. Cildi kurutmadan cilt tonunu eşitleyerek, ışıltılı ve güzelleşmiş bir görünüm sağlar.

Saf kil nedir?

Cildi pürüz ve fazla yağdan arındıran, yoğun silikat içeren Saf Kil. ... L'Oréal Paris labaratuvarları 3 saf kili, mıknatıs özelliği sayesinde kir ve pürüzleri çeken kömürle birleştirdi ve cildi kurutmadan detoks etkisi sağlayan, cildin ışıltısını açığa çıkaran kremsi maskeyi geliştirdi.

Eşitleyici maske ne işe yarar?

Loreal Paris Saf Kil Eşitleyici Maskesi, kremsi yapısıyla cildin renk eşitsizliğini gidermeye çalışır. Ayrıca cilt kusurlarına karşı bakım yapar ve cildi temiz bir görünüme ulaştırmayı hedefler. Cilde pürüzsüzlük kazandırmaya çalışan yapısı, cildi kurutmaz ve nemlendirir.

Saf kil maskesi ne zaman kullanılır?

Kil Maskesi Nasıl Kullanılır?
  • Kil maskesi güçlü bir maskedir ve her gün kullanımı önerilmez.
  • Haftada 1 ya da 2 defa, cildinizin en yağlı bölgelerine (T bölgesi başta olmak üzere) uygulayın.
  • 10 dk bekletip ıslak (ılık olmalı) bir havluyla, kuruyan kilin kabasını alın.
Daha fazla öğe...

Saf kil ne işe yarar?

Kil yaşlanma karşıtı bir maddedir, Cilt gözeneklerine yapışan mikropları yok eder, Ciltteki tıkalı olan gözenekleri açar, Güneş lekelerini ortadan kaldırır.

Kil maskesi nasıl yapılır ne işe yarar?

Kil Maskesinin Faydaları Nelerdir?
  • Cildi kirden ve yağdan arındırır.
  • Siyah noktaların genişlemesini önler.
  • Cildi arındırdığı için daha parlak ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar.
  • Gözenekleri temizlediği için, temizlendikten sonra üzerine uygulanacak ürünlerin daha hızlı ve derin emilmesine yardımcı olur.
Daha fazla öğe...

Hangi kil hangi cilde?

Beyaz kil en doğal olanıdır ve normal ve karma ciltler için tercih edilir. Yeşil kil, daha güçlü terapi etkiye sahiptir ve daha kurutucudur, bu yüzden yağlı cilt için uygundur. * Etkili olması için bir kil maskesi, haftada en az bir kez uygulanmalıdır. * Kuru cilt için kil maskesi kullanırken dikkat edilmelidir.

Loreal Paris eşitleyici maske nasıl kullanılır?

Loreal Paris Saf Kil Eşitleyici Maske Cilde pürüzsüzlük kazandırmaya çalışan yapısı, cildi kurutmaz ve nemlendirir. Haftalık bakımınıza rahatlıkla ekleyeceğiniz bu ürünü, dudak ve göz çevreniz haricinde uygulayabilirsiniz. 5-10 dakika kurumasını bekledikten sonra ılık suyla yüzünüzü durulayabilirsiniz.