İnternet bankacılığı ile e-devlet'e nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. İnternet bankacılığı ile e-devlet'e nasıl giriş yapılır?
  2. İnternet bankacılığı E-devlet şifresi nasıl alınır?
  3. Postaneye gitmeden E-devlet alınabilir mi?
  4. Hangi banka e devlet şifresi veriyor?
  5. Tum PTT Şubeleri e-devlet şifresi veriyor mu?
  6. Her PTT şubesi e-devlet şifresi veriyor mu?
  7. E Devleti olmayanlar nasıl hes kodu alacak?

İnternet bankacılığı ile e-devlet'e nasıl giriş yapılır?

İnternet Bankacılığımıza giriş yapan müşterilerimiz e-Devlet Kapısı'na doğrudan giriş yapabilir. İnternet Bankacılığımıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan e-Devlet'e Şifresiz Giriş butonuna tıkladığınızda otomatik olarak giriş işleminiz doğrudan gerçekleştirilir.

İnternet bankacılığı E-devlet şifresi nasıl alınır?

*İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris sayfasında müşterisi olduğunuz bankanın İnternet şubesi sayfasına giriş yaptıktan sonra tekrar bir şifreye ihtiyaç duymadan doğrudan e-Devlet Kapısı'na giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

Postaneye gitmeden E-devlet alınabilir mi?

Halis Aygün, YKS adaylarından T.C. ... YKS başvurularında e- Devlet şifresi olanlar sisteme bu şifreleri ile de giriş yapabiliyorlar. Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabiliyorsunuz.

Hangi banka e devlet şifresi veriyor?

e-Devlet şifresi almak için beklemeye ya da ücret ödemeye gerek kalmadan sadece Garanti BBVA İnternet Bankacılığı parolanızı bilmeniz yeterlidir.

Tum PTT Şubeleri e-devlet şifresi veriyor mu?

E-Devlet şifresi, PTT şubelerinden alınıyor. Her vatandaş kendi e-Devlet şifresini T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu kimlik kartı ile alabilir En yakın PTT şubesine giderek 2 TL karşılığında E-Devlet şifresi edinilebiliyor.

Her PTT şubesi e-devlet şifresi veriyor mu?

E-Devlet Kapısı şifre zarfını T.C. Kimlik numaranızın yazılı olduğu geçerli bir kimlik kartınızla (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport,Evlilik Cüzdanı,Mavi Kart,Çalışma İzin Belgesi, Avukat Kimliği, Hakim-Savcı Kimliği) birlikte tüm PTT Merkezlerimizden ve yetkilendirilen PTT şubelerinden 2 TL karşılığında alabilirsiniz.

E Devleti olmayanlar nasıl hes kodu alacak?

HES kodu olmayan vatandaşlar birçok özel ve kamu kurumuna giremezken hala kod almayanlar "HES kodu nasıl alınır?" diye soruyor. HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.