iPhone XS boyu kaç cm?

İçindekiler:

  1. iPhone XS boyu kaç cm?
  2. iPhone XS kac gram?
  3. iPhone XS kaç mp?
  4. iPhone XS True Tone var mı?
  5. iPhone XS nasıl anlaşılır?
  6. iPhone XS kaç yılında çıktı?
  7. XR ekran kaç inç?
  8. True Tone hangi iPhone'larda var?
  9. iPhone Xs ile neler yapılabilir?
  10. iPhone Türk malı olduğunu nasıl anlarız?

iPhone XS boyu kaç cm?

Sunumda, "super retina display" OLED teknolojisine sahip iPhone XS ve iPhone XS Max'in, sırasıyla, 5,8 inç (14,7 cm) ve 6,5 inç (16,5 cm) ekranın bulunduğu belirtildi.

iPhone XS kac gram?

iPhone XS'in ağırlığı 177 gram, iPhone XS Max'in ağırlığı 208 gram, iPhone XR'ın ağırlığı ise 194 gram olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone XS kaç mp?

iPhone X gibi çift kamerayla gelen iPhone Xs, portre modu ve özel filtreleri de destekliyor. 12 megapiksel geniş açılı kamera ve 12 megapiksel telefoto kameraya sahip iPhone Xs, geniş açı için ƒ/1.8 diyafram ve telefoto için ƒ/2.4 diyafram açıklığı sunuyor. Her iki kamera da OIS desteğine sahip.

iPhone XS True Tone var mı?

iPhone True Tone özelliği iPhone 8 modelinden sonra kullanılmaya başlanmıştır. Yani iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xr, iPhone Xs Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri true tone özelliğine sahiptir.

iPhone XS nasıl anlaşılır?

iPhone modelini öğrenmek istiyorsanız çok kolay bir yolu var. iPhone'un arka yüzüne dikkatlice bakın, orada göreceğiniz seri numarası size kullandığınız iPhone modelini tam olarak söyleyecek.

iPhone XS kaç yılında çıktı?

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. iPhone XS, Apple tarafından geliştirilen bir telefondur. Ön siparişler 'de başladı ve 21 Eylül'de satışa çıktı.

XR ekran kaç inç?

Telefonun kıvrımlı zarif tasarımını takip eden bu köşeler standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 6.06 inçtir (görüntülenebilen gerçek alan daha azdır).

True Tone hangi iPhone'larda var?

* Şu aygıtlarda True Tone özelliğini kullanabilirsiniz: iPhone 8 ve sonraki modeller, iPad Pro 12,9 inç (3. nesil), iPad Pro 11 inç, iPad Pro 12,9 inç (2. nesil), iPad Pro 10,5 inç, iPad Pro (9,7 inç), iPad Air (3. nesil) ve iPad mini (5. nesil).

iPhone Xs ile neler yapılabilir?

iPhone Xs ve iPhone Xs Max için yararlı ipuçları ve tavsiyeler
  • 1) Ana ekran düğmesini geri getirin. ...
  • 2) İki farklı Face ID yüzü kaydedin. ...
  • 3) Face ID dikkat özellikleri. ...
  • 4) Ulaşılabilirlik özelliğinden yararlanın. ...
  • 5) Animoji veya Memoji'yi kaydedin. ...
  • 6) Portre fotoğraflarda arka plan bulanıklığını ayarlayın.
Daha fazla öğe...

iPhone Türk malı olduğunu nasıl anlarız?

Telefonun IMEI kodu: e-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasına gidin, Telefonun IMEI kodunu bu sayfaya yazın ve Sorgula'ya yıklayın. Bu sayfada aldığınız bilgiler, cihazın marka ve modeliyle uyuşmalı. Cihazın marka ve modelinin uyuştuğunu görüyorsanız, aynı sayfada bir de kayıt durumunu göreceksiniz.