Burger King franchise bedeli ne kadar?

İçindekiler:

  1. Burger King franchise bedeli ne kadar?
  2. Burger King sahibi kim?
  3. Burger King isim hakkı ne kadar?
  4. Burger King tavuğu hangi marka?
  5. Mcdonalds Türkiye'de kaç şubesi var?
  6. Mcdonalds kaç tane şubesi var?
  7. Big King hangi etten yapılır?

Burger King franchise bedeli ne kadar?

Yatırım Şartları: Yatırım bedeli, Burger King® için 500.000 USD+KDV 'den başlamaktadır. TAB Gıda'nın Sub franchisee'lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Burger King® için 20 yıldır.

Burger King sahibi kim?

Türkiye'deki faaliyetlerine 1995 yılında ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi A.Ş.'nin Türkiye'deki ana geliştirici ve üretici haklarını alarak bünyesine katmasıyla başlayan Burger King®, kısa sürede restoran zincirlerinin halkalarını çoğaltarak, vazgeçilmez lezzetlerin adresi olmuştur.

Burger King isim hakkı ne kadar?

21 yıldır TAB Gıda bünyesinde Türkiye'de faaliyet gösteren Burger King, 2019 sonuna kadar 280 franchise restoran açacak. Yatırımcıya iki model sunuluyor. Girişimci 500 bin dolara anahtar teslim restorana yatırım yapabiliyor, ya da 115 bin dolara isim hakkı bedeli ödeyerek restoranı kendisi yaptırıyor.

Burger King tavuğu hangi marka?

TAB Gıda, eşsiz lezzet formülleriyle geleneksel lezzetlerini otantik tatlarla birleştiren, 12 saat önceden özel baharatlarla marine edilen, çıtır çıtır ve sıcacık servis edilen Popeyes® tavuklarını Türkiye'deki tavuk severler ile 2007 yılında buluşturmuştur.

Mcdonalds Türkiye'de kaç şubesi var?

Restoran İstanbul Sultanahmet'te açıldı. Türkiye'deki McDonald's restoranlarının sayısı 134'e ulaştı.

Mcdonalds kaç tane şubesi var?

İlk McDonald's restoranı, 1940 yılında Richard ve Maurice McDonald tarafından ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Bernardino şehrinde açıldı. McDonald's bugün, 119'dan fazla ülkede 34.000'den fazla restoranla hizmet veriyor. Bunların 13.000'den fazlası Amerika dışında bulunuyor.

Big King hangi etten yapılır?

2 adet Hamburger eti, 3 katlı özel ekmeği, cheddar peyniri, salatalık turşusu, doğranmış marul ve soğana eşlik eden özel Big King® sosun birleşimi. Enfes patates kızartması ve içeceğiyle birlikte Big King® Menü keyfini istediğin gibi yaşa!