Izmir otogar Alaçatı kac km?

İçindekiler:

  1. Izmir otogar Alaçatı kac km?
  2. Izmir Alaçatı Nasıl Gidilir?
  3. İstanbul çeşme eski yol kaç km?
  4. Yeni yoldan İstanbul İzmir kaç km?
  5. Izmir otogardan Güzelbahçe'ye Nasıl Gidilir?

Izmir otogar Alaçatı kac km?

İzmir'den Alaçatı'ya Ulaşım 75 kilometre, yani yaklaşık 1 saatlik bir yolculuk var önünüzde. Bunu ister özel aracınızla, isterseniz de İzmir-Çeşme minibüsleriyle kat edebilirsiniz.

Izmir Alaçatı Nasıl Gidilir?

ESHOT, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım hizmeti veren otobüs firması. İzmir şehir merkezinden iki ayrı otobüs kullanarak Alaçatı'ya belediye otobüsü ile gidilebiliyor. 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsünü kullanarak Urla'da indikten sonra 760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile Alaçatı'da inebilirsiniz.

İstanbul çeşme eski yol kaç km?

İstanbul Çeşme arası yaklaşık 650 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 9 saat kadar sürmektedir. ÇEŞME - İSTANBUL ARASI UÇAK, OTOMOBİL VE OTOBÜSLE KAÇ SAATTE GİDİLİR?

Yeni yoldan İstanbul İzmir kaç km?

İstanbul İzmir otoyolu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapıldı. İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi oldukça az bir süreye düşürecek otoyolun 192 kilometrelik kesimi hizmete açıldı.

Izmir otogardan Güzelbahçe'ye Nasıl Gidilir?

Otogardan Güzelbahçe'ye toplu taşıma araçları ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Güzelbahçe'ye özel araba ile gitmek için; İstanbul-İzmir Otoyolu, Ankara-İzmir Otoyolu ve Aydın-İzmir Otoyolu olmak üzere üç farklı otoyol seçeneği tercih edilebilir.