iPhone 7 Plus ekran kaç inç?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 Plus ekran kaç inç?
  2. iPhone 7 ekran değişimi ne kadar?
  3. iPhone 7 Plus cam değişimi ne kadar?
  4. iPhone 12 Pro Max kaç inç?
  5. iPhone'un ekranı kırıldı ne yapabilirim?
  6. Iç ekran kırıldığını nasıl anlarız?
  7. iPhone 12 Pro Max boyu kaç cm?

iPhone 7 Plus ekran kaç inç?

Muhteşem 4K videolar için muhteşem bir fiyat.
Ağırlık188 g
Ekran Boyutu5,5 inç
Ekran Çözünürlüğü10
Ekran Renk Çözünürlüğü16 Milyon
Ekran TipiIPS LCD
50 satır daha

iPhone 7 ekran değişimi ne kadar?

iPhone 7 ekran değişimi fiyatı GSM İletişim tarafından verilen 6 ay teknik servis garantisi ile birlikte 300 TL'dir. Ekran tamiri, akıllı telefon ekran değişiminde Türkiye rekorunu elinde bulunduran ve bu rekoru gerek videoları, gerekse de fotoğrafları ile tescilleyen uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz ...

iPhone 7 Plus cam değişimi ne kadar?

iPhone 7 Plus dokunmatiği sağlam ve sadece ön camında çatlak ve ya deformasyon var ise değişim fiyatı 180 TL' dir. iPhone 7 Plus Ön Cam Değişimi işlemi, elektronik eğitimlerini almış ve belge sahibi Profesyonel Nano Servis teknisyenleri tarafından aynı gün içerisinde yapılmaktadır.

iPhone 12 Pro Max kaç inç?

iPhone 12 Pro Max'in ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Telefonun kıvrımlı zarif tasarımını takip eden bu köşeler standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 6.68 inçtir (görüntülenebilen gerçek alan daha azdır).

iPhone'un ekranı kırıldı ne yapabilirim?

Ekranı kırık olan cihazın, başka bir yerde sorunu olsa dahi, öncelikle ücretli ekran değişimi yaptırmanız istenir. Bunun başlıca sebebi, cihazı açarken kırık veya çatlak ekranların tamamen kullanılamaz hale gelmesidir.

Iç ekran kırıldığını nasıl anlarız?

İç Ekran Kırılması Nasıl Anlaşılır? İç ekran kırıldığında cep telefonunuzdan görüntü alamazsınız. İç ekran kırılması çoğu zaman kendini yanıp sönme dediğimiz floresan çakması şeklinde de gösterebilir.

iPhone 12 Pro Max boyu kaç cm?

iPhone 12 Pro Max 128 GB Özellikleri
Akıllı:
USB Türü: Lightning
Boyutlar: 160.8x78.1x7.4 mm
Hoparlör: Stereo
Ağırlık: 226 gr
7 satır daha