Banabi kurye hangi illerde var?

İçindekiler:

  1. Banabi kurye hangi illerde var?
  2. Banabi Nasıl Başvurulur?
  3. Nasil kurye olunur?
  4. Banabi kimin?
  5. Banabi depo sorumlusu ne iş yapar?
  6. Kaç yaşında kurye olunur?
  7. Kurye olmak icin hangi ehliyet?
  8. Getir araçlı kurye başvuru nasıl yapılır?
  9. Getir minimum sepet tutarı ne kadar?

Banabi kurye hangi illerde var?

Kuryeler ile müşterileri buluşturan bir platform sunan Banabikurye sisteminde kayıtlı motorlu ve araçlı kuryeleriyle bugün tam 6 şehirde (İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana) günde binlerce teslimat yaparak müşterilerinin yenilikçi kurye partneri olmaya devam etmektedir.

Banabi Nasıl Başvurulur?

  1. Başvuruda Dikkat Edilmesi Gerekenler.
  2. Başvuru esnasında sizden İkametgah ve Adli Sicil Kaydı istenecektir. ...
  3. Yükleyeceğiniz profil fotoğrafı müşterilere görünür olacaktır bu yüzden yüzünüzün net göründüğü, kıyafetlerinizin özenli olduğu bir fotoğraf yüklemelisiniz.
Daha fazla öğe...

Nasil kurye olunur?

Kuryelik için herhangi bir diploma gerekmemektedir. Moto kurye olmak isteyen A1 ya da A2 ehliyetine sahip olması gerekir. B ehliyeti olanlar ise arabalı kurye arayan firmalara başvuru yapabilir. Kuryelik için talep edilen belgeler diğer işler ile aynıdır.

Banabi kimin?

Yemek siparişinin yanı sıra market siparişi işine de giren Nevzat Aydın ve ekibi 'banabi' adıyla kurdukları yeni girişimin heyecanı içindeler.

Banabi depo sorumlusu ne iş yapar?

Depo sorumlusu gelen malların evrak ve fiziksel uyumluluğunu kontrol eder. Depo koşullarının stoklama için uygun olup olmadığını denetler. Deponun düzeni ve temizliğini kontrol eder. Stok kaydının güncellenmesini sağlar.

Kaç yaşında kurye olunur?

B ehliyeti olanlar ise arabalı kurye arayan firmalara başvuru yapabilir. Kuryelik için talep edilen belgeler diğer işler ile aynıdır. İş yorucu olduğu için genellikle 18 - 30 yaş arası ve herhangi bir sağlık sorunu olmayan kişilerin başvuruları kabul ediliyor.

Kurye olmak icin hangi ehliyet?

Bu özelliklerdeki motosikletleri kullanacak kişilerin kurye olabilmek için bu A1 ehliyeti alması gerekir. A2 ehliyet: A2 ehliyet, 125 cc ve üzeri kapasitedeki motosikletler için geçerlidir. Bazı kurumsal firmalar A2 ehliyet talep edebilmektedir. Bazı firmalar motosiklet ehliyet sınıfı sormadan kurye alabilmektedir.

Getir araçlı kurye başvuru nasıl yapılır?

Getir Araçlı Kurye Başvuru
  1. Getir Kurye adlı uygulamayı telefonunuza indirin.
  2. Kendinize ait telefon numarasıyla kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra gerekli olan belgeleri sistemin içine yükleyin.
  3. Belgeler sisteme yüklenince “tamam” butonuna tıklayarak işlemlerinizi sonlandırın.

Getir minimum sepet tutarı ne kadar?

Getirbüyük hizmetinde minimum sipariş fiyatı 100 TL olarak belirlenmiş ve fiyatlar market fiyatlarıyla eşdeğer tutulmuş. Getir bu hamle ile pazara dahil olan yeni rakiplerinden pazarı büyütecek bir hamle yapıyor.