Weile siyah nokta temizleme cihazi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Weile siyah nokta temizleme cihazi nasıl kullanılır?
  2. Vakumlu yüz temizleme cihazı başlıkları ne işe yarar?
  3. Weile Enjoy Life yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır?
  4. Yüz temizleme sütü ne işe yarar?
  5. Profacial cilt bakımı Nedir?
  6. Yüz temizleme cihazı nedir ne işe yarar?
  7. Siyah nokta temizleme cımbızı nasıl kullanılır?

Weile siyah nokta temizleme cihazi nasıl kullanılır?

Çıkarmak için kullanılır.2x 1.5V AA pil ile çalışır19x7 cm Adım 1Yüzünüzü temizledikten sonra gözenekleri açmak için 5 dakika boyunca sıcak havlu veya yüz vapuru kullanın.Adım 2İhtiyacınıza göre en uygun kafasını seçin ve en düşük seviyesinden başlayın.Adım 3Güzellik kafasını gözenek etrafında ileri geri hareket ...

Vakumlu yüz temizleme cihazı başlıkları ne işe yarar?

Cildinizdeki siyah noktaları, yağ, kir ve sivilcelerden arındırır. Cildinizin daha temiz ve ışıltılı görünmesini sağlar. Cildin altına işleyen güçlü vakumlama özelliği ile gözeneklerin içini temizler. Cilde zarar vermeden temizleme yapar.

Weile Enjoy Life yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır?

Detaylı Ürün Açıklaması
  1. Yüz temizleme cihazı kullanım şekli.
  2. yüzünüzü nemlendirin ve düzenli kullandığınız sevdiğiniz temizleyiciyi yüzünüze uygulayın.
  3. titreşimli yüz temizleme aletini ıslatın ve açın ve fırçasını yüzünüzün üzerinde dairesel hareketlerle 1 dakika boyunca yavaşça kaydırarak gezdirin.
Daha fazla öğe...

Yüz temizleme sütü ne işe yarar?

Yüz temizleme sütü, hafif ve yumuşak, kremsi dokuya sahip cilt temizleyicileridir. Cildi nazikçe temizlemek için pamuk yardımıyla uygulanır. Cildi kirden, özellikle de makyaj kalıntılarından arındırır. Uygulandıktan sonra ise ciltte nemli bir bitiş sağlar.

Profacial cilt bakımı Nedir?

Profacial (Saten Cilt Bakımı) | cleanderm. Yüz,boyun ve dekolte başta olmak üzere cilde derinlemesine bakım yapan,besleyip nemlendirerek yenilemesini ve ölü dokunun uzaklaştırılmasını sağlayan yeni nesil bir medikal bakım işlemidir. Dört mevsim uygulanabilir.

Yüz temizleme cihazı nedir ne işe yarar?

Yüz temizleme aletleri yoğun makyaj yapan insanların ve ciltleri çabuk kirlenen insanların kullanımı için geliştirilmiştir. Yüz temizleme aletleri tam olarak; ciltteki yağ ve kiri derinlemesine temizler. Dairesel hareketlerle titreşim vererek çalışan bu cihazlar, özellikle gözeneklerin arındırılmasına yardımcı olur.

Siyah nokta temizleme cımbızı nasıl kullanılır?

Aleti, siyah nokta ve sivilcelerin üzerine hafifçe bastırın. Cilde zarar verebilecek şekilde aleti çok sert bastırmayın veya sürüklemeyin veya kazımayın.