Priligy 30 mg internetten alınır mı?

İçindekiler:

  1. Priligy 30 mg internetten alınır mı?
  2. Priligy 30 mg ne ise yarar?
  3. Dapoksetin nedir ne için kullanılır?
  4. Dapoksetin hangi ilaçlarda var?
  5. Priligy 60 mg ne işe yarar?
  6. Eczaneden geciktirici alınır mı?

Priligy 30 mg internetten alınır mı?

Eczanelerden ve online alışveriş mağazalarından Priligy 30 mg ve 60 mg tabletleri reçeteye tabi olmadan satın alabilirsiniz. İlaç kategorisinde yer alsa dahi üretici firma 2020 yılı itibariyle reçete zorunluluğunu kaldırmıştır.

Priligy 30 mg ne ise yarar?

- PRILIGY seçici serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) olarak adlandırılan ve diğer ürolojik ilaçlar olarak adlandırılan gruba dahil bir ilaçtır. PRILIGY sizin boşalmanıza kadar geçen süreyi uzatır; boşalmayı kontrol edebilmenizi sağlar ve hızlı boşalmanızdan dolayı olan sıkıntılarınızı azaltır.

Dapoksetin nedir ne için kullanılır?

Dapoksetin, 18-64 yaş erkeklerde prematür ejakülasyon tedavisinde onaylı, kısa etkili selektif serotonin geri alım inhibitörüdür. Oral kullanımdan sonra hızlı bir şe- kilde emilmekte ve elimine edilmektedir.

Dapoksetin hangi ilaçlarda var?

Dapoksetin HCL, özgün farmakokinetik özellikleriyle Türkiye'de PE tanısında ruhsat alan ilk ilaçtır. Eczanelerde reçeteli olarak satılmakta olup, yalnızca Priligy, Zayon, Dapigra gibi isimli ilaçların etken maddesinde yer almaktadır.

Priligy 60 mg ne işe yarar?

- PRILIGY, 18-64 yaşları arasındaki erkeklerde eşleriyle cinsel ilişkisini etkileyecek şekilde sık görülen erken boşalma (prematür ejakülasyon) durumunun tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. - PRILIGY etkin madde olarak dapoksetin içerir.

Eczaneden geciktirici alınır mı?

Erken boşalma sorunlarında kullanılan geciktirici spreyler eczaneden alınmaktadır.