Okul ile ilgili şikayetler nereye yapılır?

İçindekiler:

  1. Okul ile ilgili şikayetler nereye yapılır?
  2. 4 ne numarası?
  3. Bir öğretmen nasıl şikayet edilir?
  4. Okul sınavları kaç dakika olacak?
  5. Ücretsiz tablet başvurusu nereden yapılıyor?
  6. Lisede Bir günde en fazla kaç sınav yapılabilir?
  7. 7 sınıfların sınavları ne zaman 2021?

Okul ile ilgili şikayetler nereye yapılır?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

4 ne numarası?

4 numaralı telefon numarası MEBİM hattıdır.

Bir öğretmen nasıl şikayet edilir?

Tabiki Hayır. Milli Eğitim Bakanlığı onun yerine yeni bir şikayet hattı kurdu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada MEBİM Alo 147 Öğretmen Şikayet Hattı'nın yerinen MEBİM 4 hattının açıldığı belirtildi. Öğretmen, veli, öğrenciler ve eğitimle ilgili herkes bu hattı arayarak hizmet alabilir.

Okul sınavları kaç dakika olacak?

- Bir sınav süresi 40 dakika olacak. Sınavlarda çıkacak soru sayısı ve soru türü dersin öğretmeni tarafından belirlenecek. Sınavlarda hangi konulardan soru çıkacak? - Sınavlarda ikinci dönemin başından tarihine kadar işlenen konulardan soru sorulacak.

Ücretsiz tablet başvurusu nereden yapılıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı tablet başvurusu kampanyalarından yararlanmak için Milli Eğitim Bakanlığı resmi sayfasına başvuru yapıldığı gibi eba destek noktalarından tablet öğrencilere ulaştırılacaktır.

Lisede Bir günde en fazla kaç sınav yapılabilir?

Sınavların zamanı, en az bir hafta önceden öğrencilere duyurulur. Bir sınıfta/şubede bir günde yapılacak sınav sayısı ikiyi, her bir sınav süresi ise bir ders saatini geçemez.

7 sınıfların sınavları ne zaman 2021?

Milli Eğitim Bakanlığı , “yüksek” ve “çok yüksek” risk gruplarındaki illerde ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında 26 Mart'tan sonra planlanan sınavların 3 Mayıs'tan itibaren uygulanabileceğini açıkladı.Kovid-19 salgını açısından “yüksek” ve “çok yüksek” riskli illerde ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5, 6 ve 7. ...