Balikesir istanbula yakin mi?

İçindekiler:

  1. Balikesir istanbula yakin mi?
  2. Balıkesir istanbul nasıl gidilir?
  3. Istanbul Balıkesir arası nasıl gidilir?
  4. Bursa Balıkesir kaç km yeni otoban?
  5. Balıkesir istanbul otoban ücreti ne kadar?
  6. Istanbul Altınoluk feribotla kaç saat?
  7. İstanbul balıkesir hangi yol?
  8. İstanbul Sarımsaklı nasıl gidilir?

Balikesir istanbula yakin mi?

İstanbul - Balıkesir arası karayolu ile 394 km'dir.

Balıkesir istanbul nasıl gidilir?

İstanbul'dan tarifeli feribot ve deniz otobüsleriyle iki saatte Bandırma'ya ulaşabilir, dilerseniz uçakla Edremit'te bulunan Koca Seyit Havaalanı'na gidebilirsiniz.

Istanbul Balıkesir arası nasıl gidilir?

İstanbul'dan tarifeli feribot ve deniz otobüsleriyle iki saatte Bandırma'ya ulaşabilir, dilerseniz uçakla Edremit'te bulunan Koca Seyit Havaalanı'na gidebilirsiniz.

Bursa Balıkesir kaç km yeni otoban?

Pazar günü hizmete açılacak Bursa Batı Kavşağı-Balıkesir Kuzey Kavşağı arası (97 km.) ile Balıkesir Batı Kavşağı-Akhisar Kavşağı arasından (86 km.) alınacak toplam ücretin de 80 TL'den az olmaması bekleniyor. Bu durumda 426 km'lik otoyolun 1. sınıf bir araç için toplam maliyeti 270 TL'yi aşıyor.

Balıkesir istanbul otoban ücreti ne kadar?

Balıkesir'i İstanbul ile iki komşu il Bursa ve İzmir'e daha da yakınlaştıran otoyolun tamamı açıldı. İstanbul ile İzmir arası yolu 3,5 saate, Balıkesir ile İstanbul arasını 2.5 saate indiren otoyolda otomobil için ödenecek ücretler belli oldu. Balıkesir'den İstanbul'a gidiş ücreti yaklaşık 180 lira.

Istanbul Altınoluk feribotla kaç saat?

İstanbul Bandırma Üzerinden Feribotla Altınoluk'a Nasıl Gidilir? İstanbul'dan, Bandırma feribotlarına binerek yaklaşık 1 saat 45 dakika sonra Bandırma'ya ulaşabilirsiniz.

İstanbul balıkesir hangi yol?

İstanbul'dan Balıkesir'e Arabayla Nasıl Gidilir? Aslında en basit olarak önce Anadolu Otoyolu ile Gebze tarafına gelip oradan da Osmangazi Köprüsü ile Bursa üzerinden Balıkesir'e ulaşmak. Bu rota toplamda 2.5-3 saat gibi bir sürede sizi Balıkesir'e ulaştıracak.

İstanbul Sarımsaklı nasıl gidilir?

İstanbul'dan, Sarımsaklı'ya hızlı feribotlarla da ulaşım mümkün. Yenikapı-Bandırma arasında sefer düzenleyen feribottan indiğinizde Bandırma'dan Sarımsaklı'ya Susurluk-Balıkesir üzerinden yaklaşık 3,5 saatte ulaşabilirsiniz.