BİM para nasil alinir?

İçindekiler:

  1. BİM para nasil alinir?
  2. BİM neden siyah?
  3. BIM para nasil kullanilir?
  4. BİM kimin ve sahibi kim?

BİM para nasil alinir?

BİM yardım kartı başvurusu Türkiye'nin 81 de bulunan BİM marketleri şubelerinde satılmaktadır. Size en yakın olan BİM şubesine giderek yardım kartınızı alabilirsiniz. Kartın limit miktarınızı kurumlar tarafından farklılık gösterbilmektedir.

BİM neden siyah?

BİM şubeleri mavi renkten siyah renk konseptine döndü. Bu durum sadece yeni açılan şubeler ve tadilat olacak olan şubeler için geçerli olacak. BİM sonrasında A101 şubeleri de siyah renklerde görülmeye başlandı. Yine bu şubelerde konsept değişikliği sebebiyle siyah renk olarak açılmaya başlanmıştır.

BIM para nasil kullanilir?

BİMPARA uygulamasını Google Play, App Store veya Huawei App Gallery üzerinden indirdikten sonra cep telefonu numaranızla kayıt olunması gerekmektedir. Kredi kartınızla BİMPARA uygulamasında kendi hesabınıza yükleme yaparak nakit veya kredi kartı taşımadan alışverişlerinizi temassız ödeme ile tamamlayabilirsiniz.

BİM kimin ve sahibi kim?

Türk iş insanı olan Mustafa Latif Topbaş, 1995 yılında perakende mağazası olan BİM'in CEO'su ve kurucu ortağıdır. Genellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile karıştırılan Mustafa Latif Topbaş'ın Kadir Topbaş ile hiçbir akrabalık ilişkisi yoktur.