Yüzdeki tüyler iple nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Yüzdeki tüyler iple nasıl alınır?
  2. Slique nedir?
  3. Yüz ipi nasıl kullanılır?
  4. Iple sakal nasıl alınır?
  5. Iplikle bıyık nasıl alınır?
  6. Ip ile kaş nasıl alınır?
  7. Yüz tüy alma yayı nasıl kullanılır?
  8. Iple bıyık alinir mi?
  9. Kaş bıyık alma ipi nasıl olmalı?

Yüzdeki tüyler iple nasıl alınır?

Düğüm yaptığınız ipi başparmağınız hariç diğer parmaklara geçirip dolamaya başlayın. Doladığınız ipin ortasında 10 veya 15 tane boğumlar oluşturun.Daha sonra boğumlu bölgelere kaş tüylerinizi sıkıştırıp ileri geri hareketlerle rahatça tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Slique nedir?

Slique nedir? Slique ipi tıpkı kuaförlerde veya güzellik salonlarındaki profesyoneller gibi ilmik yapan ve bu şekilde kişinin kendi tüylerini almasını sağlayan bir alettir. Slique'in makas benzeri tutma yerlerine bastıkça ilmik olmuş ipin hareket ettiğini görürsünüz. ... İnce veya kalın tüyleri göremezseniz.

Yüz ipi nasıl kullanılır?

Uygulama öncesi ipin cilt altına gireceği noktalar iğne ile uyuşturulmaktadır. İpler cilt altı yağ dokusunun hemen üzerinden ilerlediği için işlem sırasında herhangi bir ağrı hissedilmemektedir. Yerleştirildikten sonra iplere deri üzerinden koni yönünün tersine doğru hafif bir basınç uygulanmaktadır.

Iple sakal nasıl alınır?

Bir tarafına işaret ve baş parmağımızı geçiriyoruz. Diğer tarafın bir ucunu ağzımızla sıkıştırıp diğer kısmını parmağımıza doluyoruz. Ağzınıza almak istemiyorsanız parmaklarınıza dolayabilirsiniz. Sonrasında tüylerini almak istediğimiz bölgedeki tüyleri iplerin arasına sıkıştırarak ileri geri hareket ettiriyoruz.

Iplikle bıyık nasıl alınır?

İp ile bıyık alma için ip makarasından yaklaşık 70 cm uzunluğunda pamuk bir ip koparın. Özel olarak kullanmanız gereken bir ip türü yok, sadece güçlü, iyi kaliteli olmasına ve kolay kolay kopmayan bir ip olmasına dikkat edin. Dikiş için kullanılan pamuk iplikler bu iş için en ideal olanıdır.

Ip ile kaş nasıl alınır?

Kaşlarının önce yoğun olan bölgelerini iple almaya başlamalısın. Genellikle biz kaş üzerinden başlıyoruz. İple kaş almak için 8 şeklini verdiğin ipin kesişme noktasını tüylerinin üzerine getir. Parmaklarınla açma kapama işlemi yaparak kaşlarını al.

Yüz tüy alma yayı nasıl kullanılır?

Epilasyon Yayı Nasıl Kullanılır?
  1. Epilasyon kullanmadan önce yüz soğuk su ile yıkanır ve kurutulur.
  2. Epilasyon yayı U şekline getirilir. Saplarından tutularak sağa sola döndürülür. ...
  3. Kılların yaylar arasında birikmesi durumunda yaylar iki tarafından açılarak tüylerin dökülmesi sağlanır.
  4. Uygulama sonrasında cilt temizlenir.

Iple bıyık alinir mi?

İple Bıyık Alma Bu yöntemi uygulamak için mümkün olduğunca ince bir ipe ihtiyacınız var. Dilerseniz ince dikiş iplerini kullanabilirsiniz. ... Ancak acısız ve hızlı bir işlemi tercih ediyorsanız, iple bıyık almak ilk etapta size biraz zaman kaybettirebilir.

Kaş bıyık alma ipi nasıl olmalı?

İple kaş almak için önce ince ama sağlam bir ip al. İpini ortalama 4 karış yani 80 cm uzunluğunda kes. İpi tıpkı bir makas gibi kullanmak için önce ikiye katla. Daha sonra ipin iki ucunu yanlara doğru çekerek 8 şeklini ver.