BENGAY hangi durumlarda kullanılır?

İçindekiler:

  1. BENGAY hangi durumlarda kullanılır?
  2. BENGAY kremin yan etkileri nelerdir?
  3. BENGAY gebelikte kullanılır mı?
  4. Bengay kac yas kullanabilir?
  5. Muscoflex Duo 0 25 1 16 jel ne işe yarar?

BENGAY hangi durumlarda kullanılır?

Cilde haricen uygulanarak kullanılan, iltihap giderici, kas gevşetici ve ağrı kesici nitelikte bir krem olan Bengay krem, uygulama bölgesindeki kas ve sinirleri gevşetir, cilde serinlik hissi vererek ağrıların geçmesine yardımcı olur.

BENGAY kremin yan etkileri nelerdir?

Bengay Kremin Yan Etkileri El, ayak, bilek gibi bölgelerde şişme ya da boğazda yutkunma gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Nefes almada zorluk çekme söz konusu olabilir. Kremin uygulandığı bölgelerde aşırı yanma hissi, kabarma, kaşıntı ve döküntüler oluşabilir.

BENGAY gebelikte kullanılır mı?

BENGAY, gerekli olmadıkça gebelik süresinde kullanılmamalıdır. ve BENGAY tedavisinin emziren anne açısından faydası dikkate alınmalıdır. BENGAY'ın kullanımının insan fertilitesi üzerindeki etkileri hakkında herhangi bir veri bulunmamaktadır.

Bengay kac yas kullanabilir?

Ürünün topikal olarak 12 yaş ve üstü yetişkinler ve çocuklar için ve günde en fazla 3 ila 4 kez kullanılması tavsiye edilir.

Muscoflex Duo 0 25 1 16 jel ne işe yarar?

Ezilme, burkulma gibi yumuşak doku travmaları, spor yaralanmaları Page 2 MDJ-150813P6 Sayfa 2 • Eklem kireçlenmesi (osteoartrit), eklemi çevreleyen yumuşak dokunun iltihabı (periartrit), kas, kiriş iltihabı (tendinit), kas kiriş kılıfının iltihabı (tenosinovit), eklem çevresindeki keselerin iltihabı (bursit) • ...