Geçerli teslimat adresi nedir?

İçindekiler:

  1. Geçerli teslimat adresi nedir?
  2. Gönderim adresi ne demek?
  3. Kargo fatura adresi nedir?
  4. Adres tanımı nasıl yazılır?
  5. Kargo Faturası nedir?

Geçerli teslimat adresi nedir?

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde e-ticaret faturası üzerine teslimat adresi ve fatura adresi eklenir. Teslimat adresi aldığınız ürünün yani kargonun size geleceği adrestir. Teslimat adresinize ne yazarsanız internet ortamında yaptınız alışveriş kargonuz o adrese gelir.

Gönderim adresi ne demek?

Teslimat Adresi Nedir? ... İşte teslimat adresi de kargonun getirileceği yani size teslim edileceği adrestir.

Kargo fatura adresi nedir?

Fatura adresi ise, sipariş ettiğiniz ürünün maliyetini gösteren fatura belgesinin geleceği adrestir. Özellikle internetten alışverişlerde hediyelik eşya alındığı zaman teslimat adresine fatura da yollanamayacağı için şirketler tarafından ayrıca fatura adresi diye yeni bir adres talep ediliyor.

Adres tanımı nasıl yazılır?

Cevap. adres tanım adı, sizin girmiş olduğunuz adreslerden herhangi birine vermiş olduğunuz isimdir. örneğin adres satırına ev adresinizi yazdıysanız, adres tanım adı olarak "ev" yazabilirsiniz pek alâ. ama "mahmut" da yazabilirsiniz yani, cezai bir yaptırıma tâbi değil.

Kargo Faturası nedir?

KARGO FATURASI İŞLEME Bir mal veya eşya ilgili firma tarafından işletmemize gönderilmiş ve kargo bedeli işletmemiz tarafından ödenmiş ise veya bir başka firmaya işletmemiz tarafından mal veya eşya gönderilmiş , bedeli işletmemiz tarafından ödenmiş ise kargo bedeli gider olarak yazılır.