Ali Özbir ne iş yapıyor?

İçindekiler:

  1. Ali Özbir ne iş yapıyor?
  2. Esra Erolun eşi Ali Özbir nereli?
  3. Ali Özbir Kimdir Kaç Yaşında?
  4. Ali Özbir'in kardeşi var mı?
  5. Esra Erol kardeşi kim?
  6. Ünlü kabadayı Kürt idris kimdir?
  7. Kürt idris oğlu kiminle evli?

Ali Özbir ne iş yapıyor?

Ali Özbir iş adamı. Ali Özbir mesleki çalışmaları turizm sektöründe çalışıyor. Otel ve eğlence merkezleri bulunan Ali Özbir babası ise Kürt İdris lakaplı mafya babasıydı. Ali Özbir'in babası 1950'lerde İstanbul'a gelen ve tek kelime Türkçe bilmediği için Kürt İdris lakabını aldı.

Esra Erolun eşi Ali Özbir nereli?

Ali Özbir aslen Karslı. Temmuz 1968 doğumlu olan Ali Özbir'i Türkiye sunucu Esra Erol ile olan evliliğinden tanıdı. Ali Özbir Esra Erol evliliğiyle hayatı en çok merak edilen isimler arasına girdi. Ali Özbir ailesi özellikle de babasının hikayesi onu daha çok merak edilen bir isim haline getirdi.

Ali Özbir Kimdir Kaç Yaşında?

53 yaşında (Temmuz 1968) Ali Özbir/Yaş

Ali Özbir'in kardeşi var mı?

Şafak Özbir Ali Özbir/Kardeşleri

Esra Erol kardeşi kim?

Eda Erol Bihter ErolPervin ErolFiliz Erol Esra Erol/Kardeşleri

Ünlü kabadayı Kürt idris kimdir?

İdris Özbir (Kürt İdris), 1937 yılında Kars'ta dünyaya geldi. İstanbul'a geldiğinde bir kelime dahi Türkçe bilmiyordu. "Kürt" lakabı da buradan gelmektedir. 1970'li yılların başında İstanbul şehrine gelerek mafyalık bazında ufak tefek suçlar işleyerek adını biraz olsun duyurdu.

Kürt idris oğlu kiminle evli?

Temmuz 1968 yılında dünyaya gelen Ali Özbir, bir dönemin bilindik mafya babalarından Kürt İdris'in oğlu. Ali Özbir babasının yolundan gitmeyerek turizm sektörüne girdi. Onu Türkiye çapında bilinir kılan ise eşi Esra Erol oldu.