Egzoz Muayene ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Egzoz Muayene ücretleri ne kadar?
  2. TÜVTÜRK muayene ücreti nakit mi?
  3. Gününden önce araç muayenesi yapılır mı?
  4. Araç muayene ücretleri kredi kartı ile ödeme yapılıyor mu?
  5. Araç muayene tekrarı kaç defa olur?

Egzoz Muayene ücretleri ne kadar?

Egzoz Muayene Ücreti ve İşlemleri 2021 Geçtiğimiz yıl 80 TL olan egzoz muayene ücreti 2021 yılında KDV dâhil 90 TL'dir.

TÜVTÜRK muayene ücreti nakit mi?

Tüm istasyonlarımızda kredi kartı, banka kartı ve nakit olarak ödeme yapılabilmektedir. Kredi kartı veya banka kartıyla yapılan işlemlerde, hizmet sağlayıcı firmanın yasal mevzuata göre belirlediği hizmet bedeli ödeme tutarına eklenmektedir.

Gününden önce araç muayenesi yapılır mı?

Aracımın muayene tarihi gelmeden muayenesini yaptırabilir miyim? Aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de istasyonlarımıza gelerek araç muayene işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızın bir sonraki muayene tarihi, muayeneye gelmiş olduğunuz tarih üzerinden hesaplanır ve ruhsatınıza işlenir.

Araç muayene ücretleri kredi kartı ile ödeme yapılıyor mu?

TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada, "Araç muayene hizmetinin kredi kartı veya banka kartı ile ödenmesi konusunda gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tamamlandı. tarihinden itibaren motorlu araç sahipleri, TÜVTÜRK'ün Türkiye'nin 81 ilindeki sabit ve gezici araç muayene istasyonlarında araç muayene ve egzoz ...

Araç muayene tekrarı kaç defa olur?

Muayene tekrarı, muayenenin yapıldığı aynı gün veya muayenenin yapıldığı tarihten itibaren bir aylık süre içerisinde bir defaya mahsus olmak üzere muayenenin yapıldığı araç muayene istasyonunda veya başka bir araç muayene istasyonunda yapılır.”