Ösym üniversite kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ösym üniversite kayıt nasıl yapılır?
  2. Üniversite kayıt nasil yapilir 2021?
  3. Üniversite kayıt ne zaman 2021?
  4. Tapu icin fotoğraf nasil olmali?
  5. Üniversite kayıt başvuru ne zaman?
  6. Ek tercih yapanlar üniversite kayıtları ne zaman?

Ösym üniversite kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

Üniversite kayıt nasil yapilir 2021?

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu “Üniversite E-Kayıt” uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 17-22 Eylül 2021 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Üniversite kayıt ne zaman 2021?

Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 4-7 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 4-5 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Tapu icin fotoğraf nasil olmali?

Yeni olması ya da minimum 6 ay içerisinde çekilmiş güncel bir fotoğraf olması gereklidir. Tapu Senedi üzerine yer alacak fotoğrafın ölçüleri ise 6 x 4 formatında olmalıdır. Renkli olarak çekilen fotoğraflar, vesikalık formatta çekildiğinde tapuya uygun nitelikte olur.

Üniversite kayıt başvuru ne zaman?

ÜNİVERSİTE KAYITLARI NASIL YAPILACAK? YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6- tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 4- tarihleri arasında yapılacaktır.

Ek tercih yapanlar üniversite kayıtları ne zaman?

YKS ek tercih sonuçlarının belli olmasının ardından üniversitede bir bölüm kazanan adaylar kayıtları 4- tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 4- tarihleri arasında yapılacak.