Türk Telekom Mobil ödeme nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Mobil ödeme nerelerde kullanılır?
  2. Mobil Ödeme nerelerde kullanılır?
  3. Tıkla Gelsin mobil ödeme var mi?
  4. Türk Telekom Mobil Ödeme limit ne demek?
  5. Türk Telekom mobil ödeme limitimi nasıl arttırabilirim?
  6. Mobil ödeme limitimi nasil ogrenirim?

Türk Telekom Mobil ödeme nerelerde kullanılır?

Türk Telekom Mobil Ödeme için abonelik gerekmemektedir. Fiziksel ürün alışverişlerinden, oyun sitelerine; sosyal paylaşım sitelerinden uygulama marketlerine kadar binlerce üye işyerinde kullanılır.

Mobil Ödeme nerelerde kullanılır?

Yaptığınız alışveriş tutarı faturalı hatlar için faturanıza yansır, faturasız hatlar için bakiyenizden düşer. Mobil ödeme sistemiyle akıllı cihazlara yüklenen uygulamalar üzerinden alışveriş yapıldığı gibi fiziksel mağazalarda da kullanılabilir.

Tıkla Gelsin mobil ödeme var mi?

tiklagelsin.com'da Burger King, Popeyes, Usta Dönerci, Arbys, Sbarro menülerini Mobil Ödeme ile faturanıza yansıtarak veya TL bakiyenizden düşerek sipariş vermenin kolaylığını yaşayın.

Türk Telekom Mobil Ödeme limit ne demek?

Türk Telekom Mobil Ödeme servisi için maksimum aylık limit faturasız hatlar için 600 TL, faturalı hatlar için 400 TL'dir. Sadece faturalı hatlar için yeni hat aktif edildikten sonraki ilk 4 ay limit 70 TL ile sınırlıdır. Tek seferde işlem limiti ise 300 TL'dir.

Türk Telekom mobil ödeme limitimi nasıl arttırabilirim?

Turk Telekom Mobil Ödeme Limit Arttırma Bunun için MOBILODEME KAYIT yazdıktan sonra 5555 numaraya mesaj atmanız yeterlidir. Faturasız hatlarda mobil ödeme limiti 500 TL iken faturalı hatlarda 400 TL olarak belirlenmiştir.

Mobil ödeme limitimi nasil ogrenirim?

MOBILODEME LIMIT yazıp 2222'ye göndererek kalan mobil ödeme limit bilginizi öğrenebilirsiniz.