Lazer epilasyon kalıcı mıdır?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon kalıcı mıdır?
  2. Lazer epilasyon ömür boyu mu?
  3. Lazer epilasyon sonsuza kadar sürer mi?
  4. Lazer epilasyon kökten çözüm mü?
  5. Lazer epilasyon hamileliğe zarar verir mi?
  6. Lazer epilasyon hormonları etkiler mi?

Lazer epilasyon kalıcı mıdır?

Lazer epilasyon kıl ve tüylerden kurtulmak isteyen kadınlar için oldukça kalıcı ve başarılı bir yöntemdir. Bu yöntem yaklaşık 6-8 seans süren ve seans aralıkları 6 hafta olan bir süreci kapsar. Bu süreçte € ila  oranında başarı elde edilirken çok küçük oranda kıl ve tüy vücudunuzda kalır.

Lazer epilasyon ömür boyu mu?

Hiçbir lazer epilasyon sistemi beyaz, kızıl ve ya çok açık tüylerde sonuç vermemektedir. Bu gibi durumlarda uygulanacak tek yöntem iğneli epilasyondur. ... Lazer epilasyon da ise kıl kökü etkilendiği için tüyler daha geç ve incelmiş olarak geri gelir. Tedavi tamamlandığında sonuçlar ömür boyu kalıcıdır.

Lazer epilasyon sonsuza kadar sürer mi?

Lazer epilasyon yöntemi ile istenmeyen kıllardan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Uygulama seansları ortalama 6-8 seans arasında olup seans aralıkları ortalama 6 haftadır. Bu seansların sonucundaki başarı oranı çoğunlukla %80 ile %90 arasında görülebilir.

Lazer epilasyon kökten çözüm mü?

Cilt ve kıl tipine uygun ve seanslara uygun olarak yapılan lazer epilasyon uygulaması ile kıllardan kesin ve hızlı çözüm mümkün olmaktadır.

Lazer epilasyon hamileliğe zarar verir mi?

Kadınlar tarafından hamilelikte lazer konusunun mümkün olup olmadığı merak edilmektedir. Lazer epilasyonun bebeğe bir zararı yoktur. Epilasyonda tamamen ışık ile derideki kıl kökü ve siyah madde pigmenti yok olmaktadır. Lazer epilasyonda kullanılan ışık ve dalga boyudur.

Lazer epilasyon hormonları etkiler mi?

Lazer epilasyonun başarısız olduğu durumlardan biri de kişinin yaşadığı hormon bozukluğu oluyor. Herhangi bir nedenden dolayı hormon takviyesi alan ya da hali hazırda hormon bozukluğu yaşayanlar için maalesef lazer epilasyon sonuç vermiyor olacak.