Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Ücretleri nasıl yatırılır?

İçindekiler:

  1. Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Ücretleri nasıl yatırılır?
  2. Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu ne zaman?
  3. Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu online mi?
  4. Bursa Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Yüz Yüze mi?
  5. Yaz okulu için para nasıl yatırılır?
  6. Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Yüz Yüze mi?
  7. Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu dersleri nereden izlenir?
  8. AÖF Yaz Okulu sınavı online olacak mı?
  9. Bursa Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Uzaktan Eğitim mi?
  10. Yaz okulu ders ücreti nasıl ödenir?
  11. Yaz okulu harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?

Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Ücretleri nasıl yatırılır?

Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinde ders alma yaptıktan sonra oluşan ücret bankaya yansıyacaktır. Bu miktar, Halkbank ATM'leri ve Halkbank İnternet Şubesinin Bursa Uludağ Üniversitesi için açılan ücret yatırma menüsünden ödenebilecektir.

Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu ne zaman?

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi (Yaz Okulu) Hakkında Duyuru. Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu'nun 04 Haziran 2020'de gerçekleştirilen toplantısında yaz okulunun uzaktan eğitim yöntemiyle 28 Temmuz - tarihleri arasında yapılması kararını almıştır.

Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu online mi?

Senatoda yapılan görüşmeler sonunda; Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca güncellenen 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi akademik takviminin uygun olduğuna ve eğitimlerin Google-meet üzerinden senkron (eşzamanlı) olarak online yapılmasına karar verildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Yüz Yüze mi?

Dersler yüz yüze ya da çevrim içi olarak işlenebilmektedir. Dersin içeriğine, teorik ya da uygulamalı ders oluşuna göre derslerin işlenişinde farklılık olmaktadır.

Yaz okulu için para nasıl yatırılır?

Ödenmesi gereken ücret, Ziraat Bankası ATM ve şubelerinden öğrenci numarası ile yatırılmalıdır. 2- Seçilen derslerin onayı, ücretlerinin ödendiği danışmanlar tarafından Otomasyondan (OBS) teyit edilerek, Yaz Okulu Yönetmeliği ve Senato Esasları dikkate alınarak yapılır.

Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Yüz Yüze mi?

Dersler yüz yüze ya da çevrim içi olarak işlenebilmektedir. Dersin içeriğine, teorik ya da uygulamalı ders oluşuna göre derslerin işlenişinde farklılık olmaktadır.

Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu dersleri nereden izlenir?

Yaz okulu hakkındaki tüm bilgiler Bursa Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfası üzerinden tarafından takip edilmektedir.

AÖF Yaz Okulu sınavı online olacak mı?

İşte detaylar... AÖF öğrencileri, Yaz okulu sınav giriş belgeleri sorgulama işlemini https://aof.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden sisteme öğrenci girişi sağlayarak yapabilirler. AÖF YAZ OKULU SINAVI ONLİNE MI, YÜZ YÜZE YAPILACAK? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze yapılacak.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yaz Okulu Uzaktan Eğitim mi?

Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu'nun 04 Haziran 2020'de gerçekleştirilen toplantısında yaz okulunun uzaktan eğitim yöntemiyle 28 Temmuz - tarihleri arasında yapılması kararını almıştır. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Öğretiminde Açılması Öngörülen Dersler Tıklayınız.

Yaz okulu ders ücreti nasıl ödenir?

Yaz okulu ücretlerini manuel olarak dersin açıldığı birimlerin yaz okulu hesabına yatıracaklardır. kaydedilecektir. Kayıt olunan dersler öğrencinin derse kayıt olduğu birimin öğrenci işleri tarafından öğrencinin üzerine atanacaktır. ikinci öğretim için açılan manuel hesaba yatıracaklardır.

Yaz okulu harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?

Yaz okulu kayıtları 9 Temmuz 2021 tarihlerine kadar sürecek....AÖF yaz okulu ücretlerinizi Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz;
  • Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme.
  • İnternet Bankacılığı ile Ödeme.
  • ATM'den Ödeme (Kartlı/Kartsız)
  • Mobil Bankacılık ile Ödeme.