Tuğçe Işınsu kimdir hayatı?

İçindekiler:

  1. Tuğçe Işınsu kimdir hayatı?
  2. Tuğçe Işınsu ne iş yapar?
  3. Tuğçe Işınsu kaç yaşında?
  4. Tuğçe Işınsu dolandırıcı mı?
  5. Tugceisinsu evli mi?
  6. Tuğçe Işınsu kaç kilo verdi?
  7. Tılsımlı kitap kaç sattı?
  8. Tılsımlı kitap ne?
  9. Tuğçe Işınsu Kimdir Wiki?
  10. Tuğçe Işınsu nasıl kilo verdi?
  11. Zayiflamak icin Allah in hangi Esmasi cekilir?
  12. Hiçlikten gelen güç kaç sayfa?
  13. Tılsım ne zaman çıkıyor?
  14. Tuğçe Işınsu kaç ayda kilo verdi?
  15. Tuğçe Işınsu zayıflama hangi kitap?
  16. Travian tılsım nasıl ele geçirilir?
  17. Aşk tılsımı ne demek?

Tuğçe Işınsu kimdir hayatı?

Tuğçe Işınsu, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. ... İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi. Ardından iş hayatına atılarak; öğretmenlik, reklam yazarlığı, bilgi destek, yaratıcı yönetmenlik gibi işlerde 11 yıl çalıştı. Simge Bilim, Havas ve Melek Enerjisi konularında özel eğitim aldı.

Tuğçe Işınsu ne iş yapar?

Yazar Tuğçe Işınsu/Meslekleri

Tuğçe Işınsu kaç yaşında?

44 yaşında () Tuğçe Işınsu/Yaş

Tuğçe Işınsu dolandırıcı mı?

ORTADA RESMİ BİR DOLANDIRICILIK YOK Sosyal medyada Tuğçe Işınsu'nun insanları boş hayal ve umutlarla kandırdığı, dahası 'modern bir dolandırıcı' olduğu iddiası var. Tüketici Başvuru Merkezi avukatlarından Murat Emergen, “Ortada bir kitap satışı var. Bu nedenle buna dolandırıcılık denmez.

Tugceisinsu evli mi?

tugceisinsu kullanıcı ismiyle Instagram hesabını kullanan Tuğçe Işınsu'nun 2020 yılı prestijiyle 370 binden fazla takipçisi bulunuyor. TUĞÇE IŞINSU EVLİ Mİ? Özel hayatına dair pek bir bilgi bulunmayan Tuğçe Işınsu'nun bekar olduğu belirtiliyor.

Tuğçe Işınsu kaç kilo verdi?

Ne diyet, ne egzersiz, ne de obezite cerrahisi... Doğuştan pisişik güçlere sahip Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu, geçmiş yaşam şifası olarak adlandırdığı bilinçaltı terapisi ile 30 kilo verdi.

Tılsımlı kitap kaç sattı?

Bu kitap şu ana kadar 11 baskı yapmış! Bu da şu demek 100 küsur bin kişi tarafından satın alınmış.

Tılsımlı kitap ne?

Okuyanın Cebinde Aniden 1000 Lira Beliren Tılsımlı Kitap: Hiç'likten Gelen Güç Tuğçe Işınsu tarafından yazılan Hiç'likten Gelen Güç adlı kitap şu sıralar en çok satanlar arasında. Tuğçe Hanım'ın tılsımlı olduğunu iddia ettiği ve okuyanların işlerinin epey rast gittiği bu efsane kitap ve vadettikleri üzerine bir yazı.

Tuğçe Işınsu Kimdir Wiki?

Tuğçe Işınsu, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseyi FMV Özel Işık Lisesi'nde okuyarak mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi. Ardından iş hayatına atılarak; öğretmenlik, reklam yazarlığı, bilgi destek, yaratıcı yönetmenlik gibi işlerde 11 yıl çalıştı .

Tuğçe Işınsu nasıl kilo verdi?

Doğuştan pisişik güçlere sahip Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu, geçmiş yaşam şifası olarak adlandırdığı bilinçaltı terapisi ile 30 kilo verdi. Kiloları yüzünden hakarete bile uğrayan Tuğçe Işınsu, 96 kilodan 66 kiloya nasıl düştüğünü Feniks Kitap'tan çıkan 'OL' der ve OLUR' isimli kitabında anlattı.

Zayiflamak icin Allah in hangi Esmasi cekilir?

Kitapta zayıflamak için 903 defa El-Kabid, 550 defa El-Mukiyt ve 134 defa da Es-Samed isminin okunması tavsiye ediliyor. Bu duaların ise şu anlamlara geldiği ifade ediliyor: “El-Kâbid, 'Lütuf ve hikmetiyle istediğinin maddi ve manevi rızkını daraltan' anlamına geliyor.

Hiçlikten gelen güç kaç sayfa?

Hiç'likten Gelen Güç - Tuğçe Işınsu
Basım DiliTürkçe
Cilt DurumuCiltsiz
Sayfa Sayısı336
Yayın Tarihi2020
YazarTuğçe Işınsu
1 satır daha

Tılsım ne zaman çıkıyor?

Eşsiz veya tüm hesabi etkileyen tılsım almak için hazine seviye 20 kurmanız gerekir. Natar hazinesi yıkıldığında ve kahramanınız ile başarılı saldırı yaptığınızda tılsımı ele geçirebilirsiniz. Tılsım etkisini ele geçirdikten 24 saat sonra göstermeye başlar ( 1x sunucuda 24 saat.)

Tuğçe Işınsu kaç ayda kilo verdi?

Bölümünde, 4 ayda 30 kilo veren yazar Tuğçe Işınsu Zahide Yetiş'in konuğu oldu.

Tuğçe Işınsu zayıflama hangi kitap?

Kiloları yüzünden hakarete bile uğrayan Tuğçe Işınsu, 96 kilodan 66 kiloya nasıl düştüğünü Feniks Kitap'tan çıkan 'OL' der ve OLUR' isimli kitabında anlattı.

Travian tılsım nasıl ele geçirilir?

Eşsiz veya tüm hesabi etkileyen tılsım almak için hazine seviye 20 kurmanız gerekir. Natar hazinesi yıkıldığında ve kahramanınız ile başarılı saldırı yaptığınızda tılsımı ele geçirebilirsiniz. Tılsım etkisini ele geçirdikten 24 saat sonra göstermeye başlar ( 1x sunucuda 24 saat.)

Aşk tılsımı ne demek?

Aşk tılsımı ya da aşk vefki, adından da anlaşıldığı gibi birini aşık etme duasıdır. İki kişi arasındaki soğukluğu gidererek insanların birbirine aşkla bağlanmasını sağlar. Aşk tılsımı sayesinde insanlar içinde bulundukları kötü durumdan kurtularak eski güçlü sevgi duygularına kavuşur.