SGK borcu Yoktur Yazısı nereden alınır?

İçindekiler:

  1. SGK borcu Yoktur Yazısı nereden alınır?
  2. SGK şifresi nasıl alınır?
  3. İnternet vergi dairesinden borcu yoktur yazısı nasıl alınır?
  4. SGK işyeri şifresi nereden alınır?

SGK borcu Yoktur Yazısı nereden alınır?

Sosyal Sigortalar Kurumu Tarafından İşverenlere Borcu Yoktur Belgelerinin İnternet Ortamında Verilmesi" konulu tebliğle birlikte SGK Borcu Yoktur yazısı e-Devlet üzerinden alınabiliyor.

SGK şifresi nasıl alınır?

İnternetten SSK e-şifrenizi alabilmeniz için öncelikle e-SGK şifre başvuru formu ve SGK şifresi kullanıcı sözleşmeleri ile birlikte SGK'nın ilgili birimine şifre başvurunuzu yapmış olmanız gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu işveren ya da vekili adına e-SGK şifresini tanımladıktan sonra: – Bu adrese giriş yapın.

İnternet vergi dairesinden borcu yoktur yazısı nasıl alınır?

İnternet vergi dairesi bu konuda vatandaşlara yardımcı olmaktadır. Vergi borcu yoktur yazısını almak için vergi mükellefi olan kişi bağlı bulunduğu vergi dairesine başvuruda bulunarak bu yazıyı temin edebilmektedir.

SGK işyeri şifresi nereden alınır?

Sistem tarafından otomatik olarak üretilen ve Kurumumuzca işveren/işveren yetkilisine verilmekte olan e-bildirge kullanıcı kodu ve şifrelerine, işverenlerce veya yetkili kılınan kişilerce, sgk.gov.tr adresinde bulunan “e-SGK Şifre” kısmı seçilmek suretiyle e-Devlet şifreleri üzerinden erişilen sayfadan, işyeri ...