Rastel ilaç ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Rastel ilaç ne işe yarar?
  2. Etol Fort 400 mg kimler kullanabilir?
  3. Dolarit 400 mg 14 film tablet ne için kullanılır?
  4. Etol Fort 400 mg aç mı tok mu?
  5. Dolarit ilaç neye iyi gelir?
  6. Dolarit hangi hastalıkta kullanılır?

Rastel ilaç ne işe yarar?

RASTEL nedir ve ne için kullanılır? semptomatik tedavisinde kullanılır. RASTEL 25 mg deksketoprofen (trometamol olarak) içerir ve 20 veya 30 tabletlik ambalajlar halinde mevcuttur.

Etol Fort 400 mg kimler kullanabilir?

ETOL FORT; osteoartrit, romatoid artrit, ankilozan spondilit ve akut gut artritinin belirti ve bulguların tedavisi ile, akut kas iskelet sistemi ağrıları, postoperatif (ameliyat sonrası) ağrı, dismenore (ağrılı adet görme) gibi kısa ve uzun dönem ağrı tedavisinde endikedir.

Dolarit 400 mg 14 film tablet ne için kullanılır?

DOLARİT; osteoartrit, romatoid artrit, ankilozan spondilit ve akut gut artritinin belirti ve bulguların tedavisi ile, akut kas iskelet sistemi ağrıları, postoperatif (ameliyat sonrası) ağrı, dismenore (ağrılı adet görme) gibi kısa ve uzun dönem ağrı tedavisinde endikedir. DOLARİT'i aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ.

Etol Fort 400 mg aç mı tok mu?

ETOL FORT'un yiyecek ve içecek ile kullanılması ETOL FORT'u alkol ile birlikte almayınız, mide hasan riski artabilir. ETOL FORT'u veya tok karnına kullanabilirsiniz. Hamilelik İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Etodolak fetua fetüse zarar verebilir.

Dolarit ilaç neye iyi gelir?

DOLARİT; osteoartrit, romatoid artrit, ankilozan spondilit ve akut gut artritinin belirti ve bulguların tedavisi ile, akut kas iskelet sistemi ağrıları, postoperatif (ameliyat sonrası) ağrı, dismenore (ağrılı adet görme) gibi kısa ve uzun dönem ağrı tedavisinde endikedir.

Dolarit hangi hastalıkta kullanılır?

Dolorex (diklofenak potasyum), non steroidal antienflamatuar ilaçlar (NSAİİ) olarak bilinen geniş bir ağrı kesici grubunun üyesidir. Özellikle romatizmal hastalıklarda eklem yerlerindeki şişkinlik, ağrı ve hassasiyetin giderilmesinde yaygın olarak kullanılır.