HGS kaç lira 2021?

İçindekiler:

  1. HGS kaç lira 2021?
  2. HGS fiyatı ne kadar?
  3. 2021 HGS nasıl alınır?
  4. HGS ilk alım ücreti ne kadar?
  5. HGS almak için ne yapmak lazım?
  6. HGS benzin istasyonundan alınır mı?

HGS kaç lira 2021?

Peki, HGS ürünü ücreti 2021 ne kadar? PTT'nin internet sitesinde şu bilgi yer alıyor: PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

HGS fiyatı ne kadar?

PTT şubelerinde satılan HGS etiket ilk alım ücreti 12,5 TL, kart ücreti ise 25 TL'dir. HGS etiketi ve kartı PTT şubelerinin yanı sıra bankalarda da satılır. Bazı bankalar maaş veya kredi kartı müşterileri ile otomatik ödeme talimatı oluşturan müşterilerine HGS kart ve etiketini ücretsiz olarak verebilir.

2021 HGS nasıl alınır?

HGS NEREDEN ALINIR? HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

HGS ilk alım ücreti ne kadar?

HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

HGS almak için ne yapmak lazım?

HGS ÜRÜNÜ ALMAK İÇİN İSTENEN EVRAKLAR NELERDİR? Bireysel başvurularda kimlik, ruhsat veya ruhsat fotokosiyle PTT merkez ve işyerlerine başvuru yapılabilir. Kurum üzerine alınacak ürün veya ürünler için Temsil Belgesi, araç ruhsatları veya ruhsat fotokopileri ile başvuru yapılabilir.

HGS benzin istasyonundan alınır mı?

HGS almak için araç ruhsatı ve kimlik belgesi yeterlidir. PTT'den, anlaşmalı benzin istsasyonları ve bankalardan alınabilir.