Duvar kağıdı pahalı mı?

İçindekiler:

  1. Duvar kağıdı pahalı mı?
  2. Boyanabilir duvar kağıdı nedir?
  3. Vinil kaplama duvar kağıdı nedir?
  4. Duvar kağıdı kalıntıları nasıl temizlenir?

Duvar kağıdı pahalı mı?

Duvar kağıtları daha pahalıdır. Bir rulonun maliyeti, seçtiğiniz çeşide, taşımaya, çalışma süresi ve kalitesine bağlı olarak değişebilir. Ancak, boyaya karar verirseniz, maliyet önemli ölçüde azalır.

Boyanabilir duvar kağıdı nedir?

Boyanabilir duvar kağıdının yapısal, dokulu bir yüzeyi vardır. Boya üzerlerinde kuruduğunda bu orijinal bir desene dönüşür. Ayrıca boyanması gereken düz, desensiz duvar kağıtları da var elbette. Boyanabilir Duvar Kağıtlarının çoğu beyaz renkte üretilir.

Vinil kaplama duvar kağıdı nedir?

Vinil duvar kağıtları, silinebilir duvar kağıdı olarak da bilinmektedir. Bu ürünler, aynı zamanda kolay yıkanabilme, alev almaz ve antibakteriyel özellikleri ile de ön plana çıkmaktadır. Bu duvar kağıtları günümüzde pek çok mekanın dekorasyonu için tercih edilmekte ve bulundukları ortamlara prestij katmaktadırlar.

Duvar kağıdı kalıntıları nasıl temizlenir?

Duvar kâğıtlarını önce ek yerlerinden mümkün olduğunca yırtmadan kopartın. Bir sprey şişesine sıcak su ve bulaşık deterjanı doldurarak duvarda kalan kâğıt ve yapışkanların üzerine sıkın. Ardından kalıntıları spatula vasıtasıyla hafifçe kazıyın.