Pegasus Yurt içi uçuşlar ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Pegasus Yurt içi uçuşlar ne zaman başlıyor?
  2. 18 yaşından küçük uçağa binebilir mi?
  3. Internetten aldığım uçak bileti nasıl alınır?
  4. Kıbrıs uçak biletleri kaç paradır?
  5. Uçağa tek başına binme yaşı nedir?

Pegasus Yurt içi uçuşlar ne zaman başlıyor?

Bununla birlikte Pegasus, takvimini 4. kez yenilemiş oldu. Pegasus, yayımladığı yeni duyuruda “28.05.2020 tarihinden 03.06.2020 (dahil) tarihine kadar tüm yurt içi seferlerimiz iptal edilmiştir” ifadesi ile hat uçuşları başlama tarihini 4 Haziran 2020 olarak açıkladı.

18 yaşından küçük uçağa binebilir mi?

Misafirlerimiz mobil uçuş kartı, bilet görüntüsü gibi uçuşu olduğuna dair bir belge ibraz ederek seyahate katılabilirler. 1 Hazirana kadar devam edecek olan Kademeli Normalleşme genelgesi ile birlikte ; 18 yaş altı yolcular Covid-19 öncesinde olduğu gibi tek başına seyahat edebilir.

Internetten aldığım uçak bileti nasıl alınır?

İnternetten Alınan Uçak Bileti Nasıl Temin Edilir? İnternetten aldığınız uçak biletlerini, size e-mail aracılığı ile gönderilmiş belgenin çıktısını alarak da kullanabilirsiniz. Aynı şekilde bu işlemi Pegasus resmi ve aracı satış ofislerine başvurarak da yapabilirsiniz.

Kıbrıs uçak biletleri kaç paradır?

Kıbrıs Uçak Bileti Fiyatları
Popüler SeferlerUçak Bileti Fiyatları
Ankara - Kıbrıs Lefkoşa320,17
İstanbul - Kıbrıs Lefkoşa320,17
Antalya - Kıbrıs Lefkoşa329,29
İzmir - Kıbrıs Lefkoşa405,29
6 satır daha

Uçağa tek başına binme yaşı nedir?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler. 7-12 yaş arası çocuk yolcularımız uçuşlarımızda tek başlarına veya refakat hostesi ile birlikte seyahat edebilirler.