2 WhatsApp nasil acilir?

İçindekiler:

  1. 2 WhatsApp nasil acilir?
  2. 1 telefonda 2 WhatsApp olur mu?
  3. Sevgilimin WhatsApp nasıl girerim?
  4. WhatsApp kaç cihazda açık?
  5. WhatsApp çoklu cihaz nasıl kullanılır?
  6. Samsung Galaxy Duos WhatsApp nasıl indirilir?

2 WhatsApp nasil acilir?

Parallel Space-Çoklu hesap uygulamasını indirin. Uygulamayı başlatın ve WhatsApp seçeneğinin yanındaki “Ekle” butonuna dokunun. Cihazınızda yaratılan yeni bir alana WhatsApp uygulaması eklenecek. Telefon numaranızı girerek yeni bir WhatsApp hesabı oluşturun.

1 telefonda 2 WhatsApp olur mu?

Android telefonlarınızda "Misafir" modunu kullanarak iki WhatsApp hesabını aynı cihazda kullanabilmeniz mümkün. Birbirine paralel ancak farklı numaralara hizmet veren bir hesap daha yaratmak için aynı cihaz üzerinde yeni bir e-posta adresi ve aynı uygulamalar kurmanız zaten mümkün oluyor.

Sevgilimin WhatsApp nasıl girerim?

Android'te, WhatsApp Web seçeneğine dokunacaksın. Bilgisayarında WhatsApp Web internet sitesini aç. Sayfanın ortasında siyah-beyaz bir kutu göreceksin; bu QR kodudur ve bunu telefonun kamerasını kullanarak tarayacaksın. Arkadaşının telefon kamerasına QR kodunu okut.

WhatsApp kaç cihazda açık?

(WhatsApp masaüstü ana sayfasına yönlendirilirseniz, sol üstteki "WhatsApp Web" i tıklamanız yeterlidir). Artık WhatsApp'ı her iki telefonda da kullanabilirsiniz. Artık iki farklı telefon ile aynı WhatsApp hesabınızı kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve etrafınızdaki insanlarla mesajlaşmanın tadını çıkarın.

WhatsApp çoklu cihaz nasıl kullanılır?

Öncelikle telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki menü işaretine tıklayın. Ardından “Bağlı cihazlar” butonuna basın. Eğer çoklu cihaz özelliği size de gelmişse ekranın ortasını kaplayan bir pencere otomatik olarak açılacaktır.

Samsung Galaxy Duos WhatsApp nasıl indirilir?

Samsung cihazınıza WhatsApp uygulamasını yüklemek için tercih edebileceğiniz ilk yöntem, şüphesiz Google Play Store'dur. Samsung cihazınızda yer alan Google Play Store uygulamasına giderek, arama kısmına WhatsApp yazmalı ve ardından gelen ilk uygulamayı seçmelisiniz.