Maximum özellikli kartlar hangileri?

İçindekiler:

  1. Maximum özellikli kartlar hangileri?
  2. Maximum kartı nasıl alınır?
  3. Maximum üye işyeri nedir?
  4. Iş bankası para puan nasıl kullanılır?
  5. Ek karta aidat alınır mı?
  6. Iş bankası yeni kart kaç günde gelir?
  7. Iş Bankası üye işyeri numarası nedir?
  8. Maximum işyerim nasıl kullanılır?
  9. Şokta MaxiPuan geçiyor mu?
  10. Iş Bankası Maxi Puan Nasıl Kullanılır?
  11. Iş bankası aidatsız kredi kartı var mı?

Maximum özellikli kartlar hangileri?

Kartlar
  • Maximum Kart. Alışveriş keyfini ve hayatı maksimumda yaşamak isteyenlerin kartı! ...
  • Dijital Bankamatik Kartı ...
  • 1907 FB Maximum Gaming Kart. ...
  • Maximum Gold Kart. ...
  • Maximum Genç kredi kartı ...
  • Maximum Pati Kart. ...
  • Maximum Platinum Kart. ...
  • Maximum Aidatsız Kart.
Daha fazla öğe...

Maximum kartı nasıl alınır?

Maximum Mobil'den Anında MaxiPara Kart'a başvurun! Uygulamadan başvuracağınız kartlar için; kartınızın fiziksel olarak basılmasını istemiyorsanız sadece dijital kart alarak da kullanabilir, dilerseniz kartınızın üzerinde isim bilgisi yer almadan da kart başvurusu yapabilirsiniz.

Maximum üye işyeri nedir?

Maximum İşyerim Uygulaması ile POS satışlarınıza dair tüm bilgilere anında ulaşabilir ve POS işlemlerinizi uygulama üzerinden hızlıca yönetebilirsiniz. Ticari Kart işlemlerinizi cebinizden hızlıca tamamlayarak yıl boyu müşterilerimize sunduğumuz sayısız kampanyayı takip edebilir, kampanyalara katılabilirsiniz.

Iş bankası para puan nasıl kullanılır?

Maximum üyesi işyerinde alışverişinizi yapıp ödeme için kasaya geldiğinizde alışveriş tutarınızın tamamını ya da bir kısmını MaxiPuan'la ödemek istediğinizi söyleyerek, kullanılacak MaxiPuan tutarının pos cihazına girilmesinin ardından işlem onayı için şifrenizi tuşlamanız gerekiyor.

Ek karta aidat alınır mı?

Ek kartlar için asıl kart aidatının en fazla yarısı kadar aidat alınabilir. ✘100 liralık aidat ödenen kartta, ek kart için en fazla 50 lira aidat alınabilir. ✘Bir takvim yılında herhangi bir nedenle kredi kartını iki defa yenileyenden bankalar ek ücret ve aidat talep edemez.

Iş bankası yeni kart kaç günde gelir?

1 hafta içerisinde teslim edilir.

Iş Bankası üye işyeri numarası nedir?

Gerçekleştirdiğiniz kartlı işlemleri, posta ile gönderilen hesap özetleri ile takip edebileceğiniz gibi, elektronik ortamda sunulan raporlarla da izleyebilirsiniz. 08 (POS) numaralı Üye İşyeri Destek Hattımızı arayarak 7 gün/24 saat destek alabilirsiniz.

Maximum işyerim nasıl kullanılır?

Maximum İşyerim App Store veya Google Play Store üzerinden mobil cihazlara indirilebilmektedir. Yüklemenin ardından uygulamanın fonksiyonlarını kullanabilmek için Ticari Müşteri Numarası, Kullanıcı Kodu ve Ticari Şifre ile uygulamaya giriş yapılması gerekmektedir.

Şokta MaxiPuan geçiyor mu?

Kazanacağınız MaxiPuan'ları sadece Maximum üye işyeri Şok Marketlerde yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Iş Bankası Maxi Puan Nasıl Kullanılır?

Maximum üyesi işyerinde alışverişinizi yapıp ödeme için kasaya geldiğinizde alışveriş tutarınızın tamamını ya da bir kısmını MaxiPuan'la ödemek istediğinizi söyleyerek, kullanılacak MaxiPuan tutarının pos cihazına girilmesinin ardından işlem onayı için şifrenizi tuşlamanız gerekiyor.

Iş bankası aidatsız kredi kartı var mı?

Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Bankamatik Kartı özelliği sayesinde kartınıza bağlı vadesiz hesaplarınıza ulaşabilir ve bireysel bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.