Mall off İstanbul hangi durak?

İçindekiler:

  1. Mall off İstanbul hangi durak?
  2. Mall of İstanbul Metrobüs hangi durak?
  3. Mall of İstanbul hangi minibüs gider?
  4. Mall of İstanbul Aksaray'a nasıl gidilir?
  5. Istanbul foruma metro ile nasıl gidilir?
  6. Mall ofa hangi otobüs gider?
  7. Mall of İstanbul dan taksime nasıl gidilir?
  8. Mall of a hangi minibüs gider?
  9. 146M nereden kalkıyor?
  10. Mall of İstanbul hangi iett?
  11. Forum istanbul hangi otobüs gidiyor?
  12. Mall of İstanbul hangi ilçede?
  13. Mall of İstanbul servisleri nereden kalkıyor?
  14. Mecidiyeköy'den Başakşehir'e hangi Otobüs gider?
  15. 78F ne zaman geçer?

Mall off İstanbul hangi durak?

Yenikapı'dan Kirazlı - Bağcılar metrosuna bininiz. Kirazlı durağında ininiz ve Başakşehir - Metrokent metrosuna aktarma yapınız. İkitelli Sanayi durağından M9 Bahariye metrosuna bininiz. Masko Mall of İstanbul durağında inininiz.

Mall of İstanbul Metrobüs hangi durak?

Metrobüsle Yenibosna durağında geliniz. Koçtaş tarafındanki otobüs durağından 98H numaralı otobüse binerek Demirciler Sitesi durağında indiğinizde Mall Of İstanbul Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Mall of İstanbul hangi minibüs gider?

Bu Minibüs / Dolmuş hatları Mall Of İstanbul yakınından geçiyor: MİNİBÜS: A-215, MİNİBÜS: A-47, ŞIRINEVLER - IKITELLI SANAYI - KAYAŞEHIR.

Mall of İstanbul Aksaray'a nasıl gidilir?

Önce metrobüsün Yenibosna, Zeytinburnu, Merter duraklarının birinden Aksaray-Havalimanı metrosuna aktarma yapıyoruz ve "Otogar" istasyonunda iniyoruz. Buradan da Kirazlı-Başakşehir metrosuna aktarma yapıp "İkitelli Sanayi" istasyonunda inerek Mall of İstanbul'a ulaşabiliriz.

Istanbul foruma metro ile nasıl gidilir?

Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade istasyonunda ininiz. Buradan Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Merter istasyonunda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapıp metronun Kocatepe durağında inerek Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Mall ofa hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Mall Of Istanbul Durağı yakınından geçiyor: 146A, 146T, 76O, 78B, 89F, 98H, HVİST-6.

Mall of İstanbul dan taksime nasıl gidilir?

Taksim: Füniküler ile Kabataş`a ininiz. Kabataş`tan Bağcılar tramvay hattını kullanarak Kirazlı durağına gidiniz. Kirazlı durağından Başakşehir metrosuna aktarma yapınız. İkitelli Sanayi durağından Mall of İstanbul'a giden ücretsiz müşteri servisleri hizmet vermektedir.

Mall of a hangi minibüs gider?

MİNİBÜS: A-46, Basaksehir içindeki Mall Of İstanbul adresine giden ilk Minibüs / Dolmuş. 08:40 civarında durur.

146M nereden kalkıyor?

146M otobüs hattı (Başakşehir Metrokent‎→Mecidiyeköy Metrobüs), Başakşehir Metrokent konumundan başlayıp Mecidiyeköy Metrobüs konumuna gidene kadar 39 duraktan geçiyor. 146M otobüs hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:25'da çalışmaya başlıyor ve 18:30'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Mall of İstanbul hangi iett?

Mall Of İstanbul'a metro dışından ulaşım sağlamak isteyenler için, İkitelli Sanayi Durağından ücretsiz servis hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra İETT 78C ve 98 numaralı otobüs hatları ile Kayaşehir- İkitelli- Küçükçekmece dolmuş hatlarıyla da AVM'ye ulaşım sağlanabilmektedir.

Forum istanbul hangi otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Forum İstanbul yakınından geçiyor: 32M, HT5, HT6, HVİST-5.

Mall of İstanbul hangi ilçede?

Mall Of Istanbul, Başakşehir'de, Atatürk havalimanını TEM otoyoluna bağlayan yol üzerinde yer almaktadır.

Mall of İstanbul servisleri nereden kalkıyor?

Yenikapı'dan Bağcılar metrosuna bininiz. Kirazlı durağında ininiz ve Başakşehir metrosuna aktarma yapınız. İkitelli Sanayi durağından Mall of İstanbul'a giden ücretsiz müşteri servisleri hizmet vermektedir.

Mecidiyeköy'den Başakşehir'e hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları 78M Başakşehir Metrokent - Mecidiyeköy yakınından geçiyor: 146M, 27T, 29Ş, 32M, 522, 92M, 92Ş, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME.

78F ne zaman geçer?

78F otobüs hattı (Başakşehir Metrokent‎→Fenertepe Peronlar / Son Durak Yönü), Başakşehir Metrokent konumundan başlayıp Fenertepe Peronlar / Yenibosna Yönü konumuna gidene kadar 73 duraktan geçiyor. 78F otobüs hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 06:10'da çalışmaya başlıyor ve 21:30'da bitiyor.