Alerjik rinit için hangi sprey kullanılır?

İçindekiler:

  1. Alerjik rinit için hangi sprey kullanılır?
  2. Alerji burun spreyi ne işe yarar?
  3. Burun kaşınması neye delalet eder?
  4. Nazobec burun spreyi nedir?
  5. Fizyoser burun spreyi nedir?

Alerjik rinit için hangi sprey kullanılır?

RİNOCLENİL®; yıl boyunca devam eden nezle (Pereniyal Alerjik Rinit), saman nezlesi (Mevsimsel Alerjik Rinit) ve burun mukozasında görülen daimi akıntı ve tıkanıklığın (Vazomotor Rinit) tedavisinde ve önlenmesinde kullanılır.

Alerji burun spreyi ne işe yarar?

Burun spreylerini kullanarak burun içinde oluşan iltihaplanmayı ve ödemi azaltmaya çalışırız; böylece burun tıkanıklığı ve burun akıntısı azalır.

Burun kaşınması neye delalet eder?

Burun kaşıntısı neden olur diye bakıldığında ilk akla gelen alerjidir. Toz, besin alerjileri, mevsimsel alerjiler gibi birçok alerji çeşidi vardır. Burun kaşıntısı neden olur sorusunun diğer yanıtları ise soğuk algınlığı, hava kuruluğu, deri hastalıklarıdır.

Nazobec burun spreyi nedir?

NAZOBEC 25 ml süspansiyon içeren 30 mL'lik PET şişede 200 püskürtme sağlayan ambalaj halinde sunulur. Burun içine uygulanan her bir püskürtme dozu, 100 mikrogram beklometazon dipropiyonat içerir. (Vazomotor Rinit) tedavisinde ve önlenmesinde kullanılır.

Fizyoser burun spreyi nedir?

ısısını sağlar. burun problemlerinde, burun tıkanıklığının giderilmesinde, burun iç mukozasının nemlendirilmesinde kullanılır.