Arka Sokaklar'daki Aylin ne oldu?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar'daki Aylin ne oldu?
  2. Arka sokaklardaki Aylin Öldü mü?
  3. Arka Sokaklar Aylin neden diziden ayrildi?
  4. Uğur Pektaş Arka Sokaklar a geri dönecek mi?
  5. Arka Sokaklar'daki Aylin aslen nereli?
  6. Arka Sokaklar Aylin geri dönecek mi?

Arka Sokaklar'daki Aylin ne oldu?

Arka Sokaklar dizisinde 13 sezondur kadroda yer alan Özlem Çınar, yapımcı firmayla anlaşarak ayrılığını resmen açıkladı. 13. sezon finalinde yer alamayan "Aylin" karakteri böylece diziden çıkmış oldu. Özlem Çınar, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığını daha sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.

Arka sokaklardaki Aylin Öldü mü?

Arka Sokaklar'ın sezon finalinde sadece dizide Aylin karakterine hayat veren Özlem Çınar değil yine dizide Komiser Hande karakterine hayat veren Başak Atıcı, Komiser Volkan karakterine hayat veren Boğaç Aksoy ve Meryem karakterine hayat veren Demet Gül'de Arka Sokaklar'dan ayrılmış oldu.

Arka Sokaklar Aylin neden diziden ayrildi?

Geçtiğimiz hafta Cuma günü 520. bölümü ile ekranlara gelen dizi 521. bölümünden sonra sezon arası verecekti. ... Arka Sokaklar dizisinde Aylin karakterine hayat veren Özlem Çınar'ın dizide olmayışı ile ilgili 'Özlem Çınar yapımcıyla anlaşmaya varamadı ve bundan dolayı diziden ayrılma kararı aldı.

Uğur Pektaş Arka Sokaklar a geri dönecek mi?

UĞUR PEKTAŞ DA GERİ DÖNÜYOR Diziden daha önce ayrılan Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş da yeni sezonda ekibe geri dönecek. Arka Sokaklar'da yeni sezon öncesinde İlker İnanoğlu, Gülcan Aslan, Beril Kayar, Müge Boz ve Can Nergis diziden ayrıldı.

Arka Sokaklar'daki Aylin aslen nereli?

Özlem Çınar (d. , İstanbul) Türk oyuncudur. İlköğrenimini, İstanbul Avcılar'da tamamladıktan sonra üniversite ön lisans öğrenimini Trakya Üniversitesi, Turizm Ve Otelcilik bölümünde tamamladı. Daha sonra Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Arka Sokaklar Aylin geri dönecek mi?

13 sezondur ekranlarda olan fenomen dizi Arka Sokaklar, 521'inci bölümle sezon finali yapıyor. Dizinin finalinde ise Aylin karakteri Özlem Çınar diziye veda ediyor.