Red mi Note 8 iyi mi?

İçindekiler:

  1. Red mi Note 8 iyi mi?
  2. Redmi Note 8 arkası cam mı?
  3. Xiaomi Note 8 hangi renk almalıyım?
  4. Redmi Note 8 su geçirir mi?
  5. Mi 9 Pro hangi renk almalıyım?
  6. Redmi Note 8 su geçirmez özelliği var mı?

Red mi Note 8 iyi mi?

Telefon performans ve şarj konusunda oldukça başarılı. Telefonun biraz kalın ve kamera çıkıntısı olması tasarım açısından bir paça başarısız diyebilirim. Eğer ki üst segment bir telefondan Xiaomi Redmi Note 8 e geçecek iseniz sizi performans açısından kesinlikle mutlu edecektir.

Redmi Note 8 arkası cam mı?

Redmi Note 8'in diğer özelliklerine baktığımız zaman 13 MP'lik bir ön kameranın yanı sıra  ekran/gövde oranı, arka tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu ve hem önde hem de arkada Gorilla Glass 5 korumayı görebiliyoruz.

Xiaomi Note 8 hangi renk almalıyım?

Hangi Xiaomi Redmi Note 8 6/64Gb rengini almalıyım? En popüler ve en çok satan renklerden birine sahip olmak istiyorsanız Xiaomi Redmi Note 8 6/64Gb'i beyaz veya siyah olarak satın almalısınız. Yeni bir şey arıyorsanız, sarı ve kırmızıya bakarak gerçekten yeni bir telefon almanızı öneririz.

Redmi Note 8 su geçirir mi?

Su geçirmez özelliği yok, sadece sıçramalara dayanıklılık sunuyor. Milleti gaza getirmeyin telefonları suya falan koymaya çalışırlar.

Mi 9 Pro hangi renk almalıyım?

Redmi Note 9 Pro 'da En Çok Mavi Tercih ediliyor.

Redmi Note 8 su geçirmez özelliği var mı?

Redmi Note 8 Pro, dörtlü kameralı biir akıllı telefon. ... Redmi Note 8 Pro'nun ön ve arka panlleri Corning Gorilla Glass 5 ile şekillendiriliyor. Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı.