Blotic ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Blotic ne için kullanılır?
  2. Tavuk biti için hangi ilaç kullanılır?
  3. Sebacil bit ilacı nasıl kullanılır?
  4. Repyon nasıl kullanılır?
  5. Evdeki bitlerden nasıl kurtulunur?
  6. Alltox neye yarar?
  7. Altox hangi hayvanlarda kullanılır?
  8. Vilmectin nedir?

Blotic ne için kullanılır?

Blotic %7, etken maddesi sipermetrin olan, sığır, koyun ve keçilerde sineklerin, kenelerin, uyuz etkenlerinin pirelerin, bitlerin ve yara kurtlarının mücadelesinde kullanılan, kendine özgü kokusu olan, sarı, açık kahvrengi tonlarında rengi olan oldukça zehirli paraziter olup, daldırma emülsiyonu için yüksek yoğunluklu ...

Tavuk biti için hangi ilaç kullanılır?

Tavuk bitini ne öldürür ?” sorusunun yanıtını arayan bireyler için Repelyon hiç şüphesiz aranan ilaçların başında gelir.

Sebacil bit ilacı nasıl kullanılır?

Her tedaviden önce taze hazırlanmış emülsiyonu her zaman iyice karıştırın. Hayvanın tüm vücudu iyice ıslanmalıdır, özellikle kulakların etrafındaki bölgeler, bacaklar arasında, udder ve kuyruk altında. Koyun daldırma için kafa daldırma sırasında iki kez daldırılmalıdır. Sprey veya yıkamadan önce.

Repyon nasıl kullanılır?

KULLANIMI: 14gün boyunca1 litre içme suyuna 0,25 ml katılarak içirilir. 14.günden itibaren bitler kuşları terk eder. Kuşlardan uzaklaşan bitlere mutlaka ilaçlama yapılmalıdır. Bu ürün bitleri sadece uzaklaştırır.

Evdeki bitlerden nasıl kurtulunur?

Beyaz sirke ile bit şu şekilde temizlenir: Aynı oranda olmak şartıyla beyaz sirke ve suıyu bir kaba koyup karıştırın. Oluşan karışımı tüm saça ve saç derilerine sürüp 1-2 saat bekletin. Daha sonra ince aralıklı bit tarağı ile saçlarınızı tarayıp ölü bitleri saçınızdan uzaklaştırın.

Alltox neye yarar?

Alltox dökme çözelti çevre sağlığı ilacıdır. Hayvan barınaklarında ve çevre ilaçlamasında kullanımı uygundur. Ortamda bulunan pire, kene ve hamam böceği mücadelesinde kullanılır. Kullanmadan önce her zaman ürün etiketini ve kullanım talimatlarını okuyunuz.

Altox hangi hayvanlarda kullanılır?

PROVET Altox Alltox 100 Ml Bit Pire Kene Uyuz Köpek Kedi Koyun Keçi Tavuk.

Vilmectin nedir?

Vilmectin, 1 ml'sinde 10 mg İvermektin ve 100 mg klorsulon barındıran, sığırların iç ve dış parazitlerin tedavisinde kullanılan saydam renkte steril enjeksiyonluk çözeltidir.