Yemek Sepeti muhtar olunca ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Yemek Sepeti muhtar olunca ne oluyor?
  2. Yemek Sepeti Nasıl Üye Olunur?
  3. Yemeksepeti mahalle nedir?
  4. Yemeksepeti üyelik paralı mı?
  5. Marketyo satıldı mı?
  6. Yemek Sepeti kaç kesiyor?
  7. Yemek Sepeti para iadesi ne zaman yatar?

Yemek Sepeti muhtar olunca ne oluyor?

24 Ağustos 2020 00:00 itibariyle muhtarlık rozeti kazanmış kullanıcılar arasından, muhtarlık kazandığı semt içinde 1000 puan ve üstünde toplayan kullanıcılar Yemeksepeti'nden 50 TL indirim kuponuna hak kazanacaktır.

Yemek Sepeti Nasıl Üye Olunur?

Kullanıcı kayıt formu doldurularak veya sosyal medya ağları üyeliği (Facebook, Twitter, Pinterest ve benzerleri) aracılığıyla www.yemeksepeti.com adresinden veya bu adres üzerinden erişilebilen web-sitelerini kapsayan siteler üzerinden Yemeksepeti.com sistemine üye olunabilir.

Yemeksepeti mahalle nedir?

Yemeksepeti Mahallle, mahallenizdeki küçük esnafın ürünlerinin kapınıza kadar ulaştırılmasını sağlayacak. Yemeksepeti ile yemek, Banabi ile market ürünlerini kapınıza kadar getiren Yemeksepeti, yeni özelliği ile kırtasiye, fırın, bakkal, manav, pet shop gibi çeşitli esnafların ürünlerini size ulaştıracak.

Yemeksepeti üyelik paralı mı?

Üye olmak için bir ücret ödemem gerekir mi? Ana sayfada bulunan "Hemen kayıt olup sipariş vermek için tıklayın." butonuna tıklayarak üyelik formunu doldurabilirsiniz. Üyelik tamamen ücretsiz ve çok kolay.

Marketyo satıldı mı?

Esor'un haricinde 2017'de Keiretsu Forum'dan 1.4 milyon TL yatırım alan Ankara merkezli Marketyo'nun satışı ile birlikte Keiretsu Forum 4 yılda, Esor ise 2 yılda Exit'i gerçekleştirmiş oluyor. ...

Yemek Sepeti kaç kesiyor?

Yemeksepeti'ne üye olan restoranlar aidat dışında sipariş üzerinden yüzde 12 civarında komisyon veriyor. Binlerce sipariş alan zincir restoranlardan çok daha az oranla özel anlaşmalarla komisyon alınması kimseyi şaşırtmaz.

Yemek Sepeti para iadesi ne zaman yatar?

Yemeksepeti iadeyi bankaya aktarır, banka inceler ve en geç 10 iş günü içinde tutar hesabına yansıtılır.