İncir zeytinyağı kürü neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. İncir zeytinyağı kürü neye iyi gelir?
  2. İncir kürü ne işe yarar?
  3. 7 zeytin 1 incir nasıl kullanılır?
  4. 7 zeytin 1 incir kuru nasil yapilir?
  5. 7 zeytin 1 incir Plus nasıl kullanılır?
  6. İncir kürü ne zaman uygulanmalı?
  7. 7 zeytin bir incir evde nasıl yapılır?
  8. 7 zeytin 1 incir hapı ne işe yarar?
  9. Esat Başaran 7 zeytin 1 incir nasıl kullanılır?
  10. İncir kürü sperm artırır mi?
  11. 7 zeytin 1 incir ne kadar süre kullanılmalı?
  12. İncir ve havuç kürü ne zaman başlanmalı?

İncir zeytinyağı kürü neye iyi gelir?

Diş sağlığını kuvvetlendirir: Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendirir. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı korur. Zayıflamaya yardımcı olur: Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı olur.

İncir kürü ne işe yarar?

Kalp rahatsızlıklarına karşı koruyucudur, kas ve eklem ağrılarını azaltır. Başta kabızlık olmak üzere pek çok sindirim ve bağırsak sorununa iyi gelir. Antioksidan olması nedeniyle vücudun zararlı bakterilerden arındırılmasında etkilidir. Kemiklerin güçlenmesine yardım eder.

7 zeytin 1 incir nasıl kullanılır?

Her sabah ve uykudan önce 7 adet zeytin ile 1 adet incir yemelisiniz. Vücudunuzun en verimli olduğu saatlerde, yani uykudan hemen sonra ve uykudan önceki zaman dilimlerini değerlendirmelisiniz. 21 gün boyunca bu kürü uyguladığınızda artık tartıya çıktığınızda rakamların eksildiğini görebilirsiniz.

7 zeytin 1 incir kuru nasil yapilir?

Yalnızca iki malzemeli olan bu diyette ilk önce 7 tane zeytin daha sonra incir tüketmelisiniz. Burada dikkat edilmesi gereken temel nokta peş peşe yemek olduğu için aralarında zaman geçirmemeniz gerekiyor. Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır.

7 zeytin 1 incir Plus nasıl kullanılır?

7 zeytin 1 incir kullanım şekli Hapı sabah kahvaltısından yaklaşık yarım saat önce 1 tablet şeklinde alınız. Akşamda yatmadan yine yarım saat yada 1 saat önce kullanabilirsiniz. Kullandığınız gün içi mutlaka 2-3 litre su tüketiniz.

İncir kürü ne zaman uygulanmalı?

Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir.

7 zeytin bir incir evde nasıl yapılır?

Yalnızca iki malzemeli olan bu diyette ilk önce 7 tane zeytin daha sonra incir tüketmelisiniz. Burada dikkat edilmesi gereken temel nokta peş peşe yemek olduğu için aralarında zaman geçirmemeniz gerekiyor. Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır.

7 zeytin 1 incir hapı ne işe yarar?

-Kemik gelişimi, demir eksikliği, göz sağlığı, astım ve kolestrole iyi gelir. -Hafızayı ve bağışıklık sistemini güçlendirir. -Antidepresandır ve psikolojik dengeyi sağlar. -Güçlü bir antioksidandır.

Esat Başaran 7 zeytin 1 incir nasıl kullanılır?

7 zeytin, 1 incir nasıl kullanılır? Günde iki kez sabah ve akşam olacak şekilde kullanılır. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 tablet ve akşam yatmadan önce 1 tablet alınır. Kullanan kişi yetişkin ise günde 2 kez kullanmalı, ama çocuk ise günde 1 kez kullanmalıdır.

İncir kürü sperm artırır mi?

Sabah aç karna, incirleri yiyin. Yediğiniz incirlerin yerine yenisini koyun ve bir ay boyunca her gün bu formülü tekrarlayın. Cinsel sağlığı güçlendiriyor: Erkeklerde cinsel gücü ve sperm kalitesini artırmaya yardımcı oluyor. Eşinin hamile kalmasını isteyen erkeklere kuru incir ve zeytinyağı kürü öneriliyor.

7 zeytin 1 incir ne kadar süre kullanılmalı?

7 zeytin 1 incir diyeti, genel olarak birçok kişi tarafından bilinen oldukça etkili bir kür çeşididir. Bu kürü uygulayan kişiler ortalama 21 gün sonunda 10 kilo verebilirler. Oldukça sağlıklı olan bu kürün kişilere hiçbir zararı yoktur. Ayrıca kişiler bu kür sayesinde oldukça hızlı bir şekilde kilo verebilirler.

İncir ve havuç kürü ne zaman başlanmalı?

20 gün boyunca, her gün kahvaltıdan 15 dakika önce aç karnına bir su bardağı için. Havuçİncir Kürüne 20 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara verin ve aynı kürü 20 gün daha uygulayın.