Koç ne kadar burs veriyor?

İçindekiler:

  1. Koç ne kadar burs veriyor?
  2. Koç Üniversitesi burslu ne demek?
  3. Tıp öğrencileri ne kadar burs alıyor?
  4. Yüzde 75 burslu kaç para?
  5. Bilkent başarı bursu ne kadar?
  6. Tıp fakültesinde kaçıncı sınıfta maaş alıyor?

Koç ne kadar burs veriyor?

VEHBİ KOÇ VAKFI: Başvurular, 2-30 Eylül arasında vakfın web sitesi üzerinden yapılacak. Vakıf, geçen yıl aylık 625 TL burs verdi. Bu yılki miktar eylül ayında netleşecek. 10 ay süre ile verilen burs, sadece belirlenen devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere veriliyor. Okul listesi, 'www.vkv.org.tr' de.

Koç Üniversitesi burslu ne demek?

Üniversite giriş sınav sonucuna göre Koç Üniversitesi'ne burslu olarak yerleştirilen öğrenciler için tam burs ve P burs imkânı sunuluyor. Koç Üniversitesi'nde burslar eğitim-öğretim ücretinden çeşitli oranlarda muafiyet sağlar, karşılıksızdır ve normal eğitim-öğretim süresince devam eder.

Tıp öğrencileri ne kadar burs alıyor?

Vakıf yaptığı açıklamada 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine 500 TL karşılıksız burs verecek. Burs başvuruları internet üzerimden online olarak yapılırken, şahsen başvuru alınmayacağı duyuruldu.

Yüzde 75 burslu kaç para?

Yüzde 75 burslu okumak, okul ücretinin yüzde 75'inin okul tarafından karşılanacağını ifade eder. Örneğin yıllık ücreti 100 bin TL olarak bir okul düşünelim. Yüzde 75 burslu bir şekilde kayıt olan öğrenci yıllık ücret olarak yalnızca 25 bin TL ödeyecektir.

Bilkent başarı bursu ne kadar?

Bu burs, İngilizce Hazırlık Programı'ndaki öğrenciler için geçerli değildir. Bilkent Üniversitesi'nin eğitim ücreti 2021-2022 akademik yılında bütün bölüm ve programlar için KDV hariç 57.500 TL tutarındadır. Bu tutar kayıtlar sırasında geçerli olacak olan KDV oranı eklenerek tahsil edilecektir.

Tıp fakültesinde kaçıncı sınıfta maaş alıyor?

üniversitelerin (Gülhane Askeri Tıp Akademisi dahil) tıp fakültelerinin beşinci yılını tamamlayıp altıncı yıla geçen öğrencilerine intörn eğitimi döneminde öğretim üyesi rehberliğinde yaptıkları uygulama çalışmaları karşılığında ilgili kurumların bütçesinden oniki ay süreyle 4.350 gösterge rakamının memur aylık ...